Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Gaming

SamletestBillige spillbærbare

Rimelige bærbare med samme grafikkort – men enorme ytelsesforskjeller

Skal du ha 144 bilder i sekundet og god grafikk gjelder det å velge riktig.

Torstein Norum Bugge, Tek.no

Vi har etter hvert testet mange laptoper her på Tek, også på spillfronten. Sist ut var en samletest av spillbærbare med RTX 2060-grafikk, og denne gangen tar vi enda et lite steg nedover – til Nvidias 1660 Ti-grafikk.

Disse grafikkortene har de samme fordelene som resten av de Turing-baserte kortene, bare uten de fancy RT- og Tensor-kjernene Nvidia bruker for å gi oss strålesporing og annet snadder.

Resultatet er kort som er svært strømgjerrige, relativt rimelige og likevel kraftige saker.

Kraftig nok til å gi 144 bilder i sekundet ved 1920 x 1080 piksler, skulle man tro. Nettopp det var også utgangspunktet for dagens test, der vi setter fire laptoper med 1660 Ti-grafikk og raske skjermer opp mot hverandre og ser hva de har å by på. Som vi raskt fant ut, og som du sikkert kunne lese av tittelen, var dette svært varierende.

Uansett, før vi graver oss dypere ned i materien; la oss ta en titt på spesifikasjonene:

Klikk her for å se spesifikasjonene

ModellMulticom Kunshan P960RCAcer Nitro 7ASUS ROG Strix SCAR III (G531GU)HP Omen 15
Skjerm 16,1" Full HD, WVA 144Hz15,6" Full HD, IPS 144Hz15,6" Full HD, IPS 120Hz15,6" Full HD, IPS 144Hz
Grafikk Nvidia GTX 1660 TiNvidia GTX 1660 TiNvidia GTX 1660 TiNvidia GTX 1660 Ti
Prosessor Intel Core i7-9750H (2.6 – 4,5 GHz)Intel Core i7-9750H (2.6 – 4,5 GHz)Intel Core i5-9300H (2.4 – 4,1 GHzIntel Core i5-9300H (2.4 – 4,1 GHz
Lagring512 GB (PCIe SSD) + 1 TB HDD512 GB (PCIe SSD)512 GB (PCIe SSD)256 GB (PCIe SSD)
Minne16 GB (2666 MHz, 2 x 8 GB)16 GB (2666 MHz, 2 x 8 GB)16 GB (2666 MHz)8 GB (2666 MHz, 1 x 8 GB)
Batteri62 Wh55 Wh66 Wh70 Wh
Trådløst802.11ac, BT 5.0802.11ac, BT 5.0802.11ac, BT 5.0802.11ac, BT 5.0
Porter1x USB-C 3.1, 1x USB C 3.0, 2 x USB A 3.0, HDMI, Mini DisplayPort, LAN, Minijack, mikrofon, kortleser, SIM-kortleserUSB-C, 2 x USB 3.1, 1 x USB 2.0, HDMI, LAN, MinijackUSB-C 3.1, 3 x USB 3.1, HDMI, LAN, Minijack,Thunderbolt 3, 3 x USB 3.1, HDMI, Mini DisplayPort, LAN, Minijack, mikrofon, kortleser
OperativsystemIngenWindows 10Windows 10Windows 10
Vekt og mål2.257 gram 38 x 25,2 x 2,5 cm2.203 gram 36,34 x 25,95 x 2,6 cm2.356 gram 36 x 27,5 x 3 cm2.380 gram 36 x 26,3 x 3 cm
ØvrigLedig M.2-spor, fingeravtrykksleserLedig minnesporLedig minnespor
Pris15.995,-14.990,-14.990,-13.999,-

Ytelse – Fire maskiner med samme grafikk, men veldig ulik ytelse

Vi har altså fire maskiner fra ulike leverandører: Multicom, Acer, Asus og HP. Alle er tilgjengelig her til lands, og flere i til dels ulike konfigurasjoner. Ta derfor høyde for at du kan få opp avvikende resultater hvis du søker opp maskinenes navn i eteren – både hva angår pris og spesifikasjoner.

Som vi kan se av spesifikasjonene har dessuten to av maskinene i7-prosessorer, mens de to andre har i5-prosessorer – alle fra Intels 9. generasjon. Dette er ikke tilfeldig; vi ønsker å se om det virkelig er nødvendig å spandere ekstra penger på en raskere, sekskjerners prosessor for å fylle de raske panelene med nok bilder i sekundet.

Vanligvis tester vi kun typiske RPG-titler med høyeste grafikkinnstillinger, for å teste grafikkens muskler. I denne testen inkluderer vi imidlertid også Fortnite ved konkurranseinnstillinger, som er et mye mer realistisk bruksområde for maskiner med så raske skjermer som vi tross alt har her. Og resultatet? Vel, la oss titte på det med én gang:

Som vi ser er svaret på spørsmålet over ganske enkelt. Jepp, å ha en kraftigere prosessor har mye å si for om du får utnyttet den raske skjermen du tross alt kjøper. Hverken HP eller Asus sine i5-utstyrte maskiner er i nærheten av å mette panelet med nye bilder, og dette er altså med optimale innstillinger for konkurransespill i Fortnite.

Torstein Norum Bugge, Tek.no

Det betyr at alt er satt til laveste kvalitet, unntatt «View Distance» og «Textures», som er satt til høyeste kvalitet. Kort og godt: klarer ikke maskinen å rettferdiggjøre den raske skjermen sin med disse innstillingene, vil det uansett ikke være noe poeng i å fire på andre innstillinger; da begynner du å miste fordelen den raske skjermen skulle gi deg.

I de andre spillene har prosessoren mindre å si, men også her ser vi en tydelig trend: Multicom og Acer på topp, og HP og spesielt Asus i bunn. Faktisk yter Asus-maskinen så dårlig at vi nesten ikke ser poenget med å ha 120 Hz-skjerm her i det hele tatt.

Ser vi på et par andre ting enn ren ytelse er det Multicom-maskinen som peker seg ut som den desidert beste, foran Acer Nitro 7. Dette viser seg spesielt i form av den eksepsjonelt gode lysstyrken på panelet (gitt prisnivået), SSD-ytelsen og batteritiden. Her slår Multicom Kunshan P960RC regelrett knockout på konkurrentene:

Dette merkes også i dagligdagse oppgaver, der Multicom-maskinen jevnt over er både mest snappy, mest utholdende og totalt sett mest fornøyelig i bruk. Spesielt det at du får såpass god lysstyrke er en fordel i dagslys, såvel for nettsurfing og videotitting som for mørke scener i videospill.

Det skal også nevnes at både HP og ASUS har utstyrt maskinene sine med kun én RAM-brikke, og at minnet dermed kjører i «single channel». To RAM-brikker ville økt ytelsen, og en ekstra kan installeres av brukeren selv – men det er ikke noe vi forventer at den jevne bruker vil gjøre. Derfor tar vi heller ikke særlig hensyn til dette i vår vurdering, men det er verdt å nevne.

Design og bruk – Én skiller seg ut fra mengden

Tastatur, bakside og skjerm på testmaskinene.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

Våre fire testkandidater er litt blanda drops på design. Acer og HP har desidert størst «gaming»-faktor over seg, og førstnevnte har sågar kun rødt baklys på tastaturet og røde detaljer rund baut. Hadde det ikke vært for dette kunne den faktisk gått for å være en relativt elegant maskin. De andre maskinene er i så måte langt mer stilrene i fronten, spesielt kandidatene fra Asus og Multicom.

Det er definitivt ulik stil på de ulike maskinene.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

Faktisk mener vi at det kun er én av datamaskinene som uten problemer ville glidd uproblematisk inn på en lesesal eller en kafé – og det er Multicoms Kunshan. Foruten to små områder med hvite LED-lys på baksiden av lokket, noe for øvrig Apple lenge også syslet med, er det stilren og grå aluminium som preger designet her.

Aluminium? Jepp, Multicoms maskin har metall på nesten hele utsiden, og det synes godt. Det hjelper mye på byggekvaliteten og «premium»-følelsen, som helt klart er tilstede her.

Legg til at Multicoms maskin er testens tynneste (2,5 cm) og også har et par knepp større skjerm enn resten uten å bygge særlig ut i størrelse, så er vi egentlig snart i mål.

Det skal nevnes at Acer Nitro 7 også har en del metall på utsiden, men det synes på langt nær like godt. Når det er sagt er byggekvaliteten også her god.

Tastatur og pekeplate er ikke bare bare

Der Multicoms maskin felles litt er på tastaturet, som er helt OK, men ikke særlig mer. Alle tastaturene i testen er relativt ålreite, med små forskjeller her og der. De største forskjellene er definitivt på nedtrykk, vandring og avstand mellom tastene, og til ren skriving ville vi nok gått for Asus sin modell.

Høy RGB-faktor her.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

De dårligste tastene tilhører HPs maskin, som utvilsomt kunne hatt både større og mer spredte taster. I likhet med Asus har man eksempelvis valgt en forkortet Enter-tast, men problemet er større her ettersom tastene allerede er så komprimerte.

Tastene kunne gjerne også hatt mer taktil tilbakemelding og lengre vandring, og det RGB-befengte baklyset kunne gjerne vært langt sterkere. Og nei, du kan ikke stille inn lysstyrken på dette lyset – her er det enten bittelitt på eller av, i fem soner.

RGB-faktoren hos de andre maskinene er således et par knepp høyere, selv om Acer har gått «all in» på rødfargen og ikke lar deg bytte til andre farger. Asus og Multicom drar den definitivt lengst, men førstnevnte har også en egen LED-stripe under bunnen av hele maskinen for ekstra bling-faktor. Multicom Kunshan P960RC har kraftigst baklys på tastene av alle, og kan i tillegg programmere lyset per tast – ikke bare i soner. Dette er den alene om i testen.

Til spilling ville vi nok satt en mynt eller to på Acers tastatur. Her er tilbakemeldingen desidert mest taktil, og krevde minst tilvenning av alle for å komme inn i vanlig gjenge i undertegnedes favorittspill Fortnite.

På pekeplatefronten skal vi fatte oss i korthet – de fleste vil nok plugge inn en ekstern mus på laptoper som dette. Men for ordens skyld: alle laptopene har greie pekeplater, som støtter Windows' innebyggede funksjoner for multitasking. HP er best, med en ganske glatt og presis plate, mens Acer sliter med litt diffus tibakemelding og seig overflate. Skjønt, ingen av maskinene briljerer her – og det forventer vi heller ikke.

Til spilling – Ja, det har noe å si hvor strømmen plugges inn

I praktisk bruk er ikke alle maskinene, eh, like praktisk konstruert.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

Vi har allerede etablert at om du ønsker å mette skjermen med 144 bilder i sekundet, så må du gå for en maskin utstyrt med en i7-prosessor. Men om vi velger å se bort fra akkurat ytelsen; hvilken maskin er best designet for spilling?

Ett punkt er støynivået, og her er det HPs Omen 15 som kommer dårligst ut. Viftene virker aldri helt å bestemme seg for hvor de skal ligge, og høres derfor litt ut som de tar av og lander i hytt og pine. Under tung last blir de dessuten ganske høylytte. HP-en er imidlertid best på å holde varmen unna tastaturet. Asus er på sin side nokså stillegående, men blåser varmluften rett ut der man holder høyrehånda for musebruk, hvilket er litt enerverende i lengden. Både Multicom og Acer unngår dette, men er mer høylytte enn Asus-maskinen. I motsetning til HP-en er viftene dog nokså jevne i oppførselen sin.

Et annet punkt er portutvalget og plasseringen av disse, og her har Asus definitivt skjønt tegninga. For spilling er er det én ting du ønsker å unngå: kabler og plugger der du skal håndtere musa. Asus-maskinen har alle USB A-inngangene sine og minijack på venstre side, slik at mus, headset og annet ikke kommer i veien for hånda – og strøminngangen er på baksiden. Slik slipper du alt av kabelkrøll når du bruker ekstern mus. HP er nest best her, mens Multicoms maskin gjerne kunne hatt begge USB-A- og minijack-inngangene på venstre side. Acer synder verst, med strømpluggen plassert midt i museområdet sammen med minjack-en.

Til slutt vil vi nevne skjermen som et punkt, for kravene til en spillskjerm er slett ikke de samme som for en skjerm som først og fremst brukes til produktivitet. La oss bare nevne det først som sist: ingen av disse skjermene egner seg til bilderedigering. Det er de ikke presise nok til. Derimot er både kontrast, lysstyrke og fargegjengivelse viktig for spillopplevelsen, og her er rangeringen enkel: Multicom er best, Acer tar en god andreplass, HP er helt grei og Asus' panel er regelrett dårlig.

Oppsummering av egenskaper

ModellMulticom Kunshan P960RCAcer Nitro 7HP Omen 15Asus ROG Strix SCAR III
GrafikkytelseSvært bra; over 144 fps i konkurransespillSvært bra; over 144 fps i konkurransespillBra; leverer ok ytelse til prisenMiddels; leverer ikke i nærheten av 120 fps
ProsessorytelseSvært bra; sekskjerners i7-prosessorSvært bra; sekskjerners i7-prosessorMiddels; noen tregheter her og derMiddels; tregheter rundt omkring
Lagring/minneSvært bra; mye raskere enn de andre i testen, og mye mer lagringBra; rask lagringMiddels; kunne hatt høyere lesehastighet og mer lagringMiddels; generelt litt lavt, burde hatt mer minne
StøyBra; stort sett stille, jevn vifte under spillMiddels; kunne vært mindre høylytt under lastDårlig; viften suser opp og ned uten grunn, og maskinen er høylyttBra; jevn viftestøy, nokså lavt
Byggekvalitet/designSvært bra; metall rund baut og nøytral designMiddels; plastdetaljerMiddels; veldig tykk og ser veldig «gaming»-aktig utMiddels; kun plast
SkjermSvært bra; veldig god lysstyrke, god kontrast og sterke fargerBra; greit med lysstyrke og gode farger, kunne hatt mer kontrastBra; lysstyrken er tilstrekkelig, men totalt sett er skjermen litt under AcerDårlig; alt for lav lysstyrke og kontrast
TastaturMiddels; kunne hatt mer plass mellom hver tastBra; beste tastatur til spillingMiddels; for små taster og lite mellomrom mellom demBra; beste tastatur til skriving
PekeplateMiddels; kunne glidd lettereMiddels; litt lite responsiv og upresis, men helt greiBra; fingeren glir lett og presistMiddels; ikke så presis som man ønsker
BatteritidBra; varte lengst i testenMiddels; helt ok, men ikke noe spesieltBra; har stort batteri og følgelig god batteritidMiddels; kunne vart lenger gitt størrelsen

Konklusjon – For 144Hz-paneler er det ingen vits i å vurdere Core i5

En velbygget gaming-laptop som ser «normal» ut

Multicom Kunshan P960RC-CFB1

Multicoms forrige bidrag til vår testbenk, Kunshan NH50RD med RTX 2060-grafikk, hadde god ytelse, men dårlig byggekvalitet og en skjerm med noen problemer. Dagens testkandidat jekker litt på grafikken og koster litt mer, men får mye igjen for prislappen. Først og fremst et svært lekkert og minimalistisk ytre i metall, som gjør at dette er en av svært få spillbærbare som faktisk kan gå for å være en «helt vanlig» maskin. Du får også en svært rask SSD på 512 GB og en harddisk på 1 TB, desidert mest i testen – og 16 GB minne i «dual channel». Disse to tingene i seg selv øker den opplevde hastigheten.

At Kunshan P960RC leverer svært god batteritid er også i tråd med vår forrige test av Multicoms laptoper, og er en hyggelig bonus. Viktigst av alt er imidlertid at skjermen du får her er mye bedre enn man kan forvente av prisklassen. WVA-panelet på 16,1 tommer leverer nært opptil 400 nits, langt mer enn alle RTX 2060-laptopene vi testet og milevis foran de andre i testen her. Når Kunshan-en i tillegg har desidert best kontrast- og fargenivå i tillegg er det egentlig ikke en rettferdig konkurranse lenger.

Tastaturet og pekeplaten kunne vært bedre, men vi trekker ikke direkte for dette ettersom det ikke er mye om å gjøre – og i prisklassen kan du få mye verre ting. Vi vil pirke litt på at en av de to USB-A-inngangene er på høyresiden sammen med minijack-en, og at de eksterne høyttalerne kunne vært bedre. I spill er heller ikke dette den stilleste laptopen vi har vært borti.

Totalt sett mener vi imidlertid at pakka du får her er nokså uslåelig til prisen; en kraftig gaming-laptop med rask (og god) skjerm som også er helt «vanlig» er nokså sjeldent. Som en liten bonus er det også fingeravtrykksleser integrert i pekeplata!

OBS: Maskinen leveres uten Windows 10 installert som standard. Det koster rett over tusenlappen å få dette lagt inn under bestilling, eller så kan man gjøre det selv.

Multicom Kunshan P960RC-CFB1
8.5
Meget bra
Best i test

Multicom Kunshan P960RC-CFB1

8.5
Meget bra
sitatMulticoms bidrag er en solid og elegant laptop med god ytelse.

Fordeler

  • +
    Klart best design og byggekvalitet
  • +
    Desidert best skjerm, svært lyssterk
  • +
    Svært god ytelse, også i kompetitive spill
  • +
    Godt tastatur og ålreit pekeplate
  • +
    Alt av innganger man trenger
  • +
    Ser ikke ut som en gaming-laptop
  • +
    Relativt tynn og lett

Ting å tenke på

  • Kunne hatt USB-A og minijack på venstre side
  • Litt dyr
  • Ikke Thunderbolt

Mest ytelse for pengene, men veldig «gaming»

Acer Nitro 7 (NH.Q5HED.025)

  • NB: Acer Nitro 7 er for tiden på tilbud til 11995 kroner; fastprisen er 14995 kroner, og det er den vi legger til grunn her.

Acer Nitro 7 har best ytelse av alle laptopene i testen, spesielt hva angår spill med som makser ut hastigheten på skjermen. Med en prislapp en tusenlapp under Multicom-maskinen (og med Windows ferdiginstallert) er det derfor mye ytelse for pengene her, og det er også hovedgrunnen til at vi anbefaler Acer Nitro 7 om det er dette du er mest opptatt av. Skjermen på Nitro 7 er også gledelig, selv om den ikke når helt opp til standarden satt av Multicom – og tastene er de potensielt beste for spilling i testen.

Det Nitro 7 trekkes mest for er det litt kjedelige utvendige designet, som dessuten har haugevis av gaming-detaljer. Mest skrikende er kanskje det røde tastaturet, men også grillen bak med røde designelementer roper «spillbærbar» så det gjaller i kontorveggene her. Det er imidlertid litt metall her, som trekker byggekvaliteten opp, om ikke utseendet. Vi er heller ikke spesielt imponerte over pekeplata eller lyden fra de eksterne høyttalerne, selv om sistnevnte tross alt ikke skjærer eller låter fælt.

Portutvalget er imidlertid godt og ikke minst godt plassert, foruten strøminngangen som gjerne kunne vært på venstresiden eller bak. Dette er også den neste tynneste maskinen, rett etter Multicoms Kunshan-maskin.

Kort og godt: bryr du deg mest av alt om ytelse for pengene og blåser i utseendet og byggekvalitet, så er det denne du skal ha. Bare vær obs på at den støyer en del hvis du setter maskinen i turbomodus, og at den nok ikke tar seg så godt ut på en lesesal.

Acer Nitro 7 (NH.Q5HED.025)
8
Meget bra
Anbefalt

Acer Nitro 7 (NH.Q5HED.025)

8
Meget bra
sitatVil du ha en laptop som ser ut som en gaming-laptop og yter tilsvarende? Vel, velg denne!

Fordeler

  • +
    God skjerm, bra lysstyrke og farge
  • +
    Leverer veldig bra ytelse for prisen
  • +
    Relativt tynn
  • +
    Det beste tastaturet for spilling
  • +
    Smart plassering av innganger
  • +
    Mye for pengene

Ting å tenke på

  • Ser veldig «gaming» ut
  • Kun rødt baklys på tastene
  • Litt dårlig pekeplate

Sliter med størrelsen, utseendet og ytelsen

HP Omen 15-DC1003no

HP Omen 15 er en gaming-laptop som ikke legger noe som helst skjul på at det er nettopp dét den er. Karbonfiberdetaljer og rød plast dominerer utsiden, og skallet er tykt og noe uhåndterlig. Vi er heller ikke spesielt store tilhengere av skjermhengselen, som virker mer sårbar enn konkurrentes løsninger. Hengselen gjør også maskinen unødvendig stor, noe som også forsterkes av at den er den desidert tykkeste i testen. Det gjør det noe ubehagelig for underarmen under spilling hvis man ikke har håndleddsstøtte.

Maskinen er også ganske tung, noe som nok delvis skyldes et stort internt batteri. HP greier imidlertid ikke å utnytte denne kapasiteten veldig godt, og i våre tester viste ikke kapasiteten seg i form av eksepsjonelle resultater. Tastaturet er vi heller ikke voldsomt betatt av.

HP har imidlertid investert i en ålreit skjerm og den utvilsomt beste pekeplata i testen, samt ganske grom lyd fra de eksterne høyttalerne. Portutvalget og plasseringen av portene kan vi heller ikke klage over, og Thunderbolt 3-støtte er maskinen alene om.

Ytelsen kunne dog vært bedre. i5-prosessoren gjør at maskinen ikke er i nærheten av å fylle skjermen med 144 bilder i sekundet i Fortnite, og sakker den også noe ellers. Bunnlinja blir derfor at du heller bør velge noe annet.

HP Omen 15-DC1003no
6.5
Helt greit

HP Omen 15-DC1003no

6.5
Helt greit
sitatHP Omen 15 koster litt mindre enn konkurrentene, men byr også på mindre.

Fordeler

  • +
    Bra skjerm med ålreit lysstyrke
  • +
    Svært gode høyttalere
  • +
    Thunderbolt 3-støtte
  • +
    Baklyst RGB-tastatur

Ting å tenke på

  • Ser veeeeldig gaming ut
  • Når ikke 144 fps
  • Tykk og tung, litt tvilsom byggekvalitet i hengselen
  • Tastaturet føles litt sammentrykt ut
  • Dårlig plassering av ladeporten

For dårlig skjerm og ytelse til prisen

Asus ROG Strix SCAR III G531GU-AL062T

Asus har et godt rykte innenfor gamingprodukter, og har hatt stor suksess med sine Zephyrus-laptoper. ROG Strix SCAR III er billigvarianten av disse, som etterligner designet, men overhodet ikke byr på de samme kvalitetene. Spesielt konfigurasjonen vi har i hende virker uheldig, med en i5-prosessor og en rett ut sagt elendig skjerm.

Lysstyrken og kontrasten er så svak at man sliter med å se hva som foregår, spesielt i spill der reaksjonsevne er alt. I samme situasjon hjelper det heller ikke at maskinen ikke er i nærheten av å makse ut skjermens oppfriskningsrate på 120Hz.

Faktisk oppleves Asus-maskinen regelrett treg i mange dagligdagse situasjoner. Det å multitaske mellom ulike applikasjoner – eksempelvis mellom et spill og Discord – er en prosess som ofte innebærer mange sekunders venting.

Maskinen er også veldig stor og klumpete til ytelsen, og er bygget utelukkende i plast. Portutvalget kunne også vært bedre, selv om selve plasseringen er smart. Tastaturet er kanskje det beste å skrive på. Totalt sett veier det ikke opp for at dette er en svak spillbærbar på de fleste fronter.

NB: Maskinen listes for tiden til 12.990 kroner, men dette er kun et kortvarig tilbud; den reelle prisen er 14.990 kroner.

Asus ROG Strix SCAR III G531GU-AL062T
4.5
Svakt

Asus ROG Strix SCAR III G531GU-AL062T

4.5
Svakt
sitatSkjermen er det verste med denne maskinen, men også ytelsen er langt under par.

Fordeler

  • +
    ASUS har et godt industrielt design
  • +
    RGB-bling på alle fronter
  • +
    Strøminngang på baksiden
  • +
    Godt tastatur

Ting å tenke på

  • Svær, tung og klumpete
  • Utelukkende plast
  • Er ikke i nærheten av å nå 120 fps selv i Fortnite
  • Generelt treg og dårlig opplevelse
  • En svært lite lyssterk og blass skjerm
  • Lite portutvalg
  • Kort lader
  • Ikke noe kamera

Eier du noen av produktene i samletesten?

Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse

Multicom Kunshan P960RC-CFB1
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Multicom Kunshan P960RC-CFB1
Acer Nitro 7 (NH.Q5HED.025)
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Acer Nitro 7 (NH.Q5HED.025)
HP Omen 15-DC1003no
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
HP Omen 15-DC1003no
Asus ROG Strix SCAR III G531GU-AL062T
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Asus ROG Strix SCAR III G531GU-AL062T
annonse