Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

SamletestVanntette høyttalere

Høyttalere for et aktivt og musikkfylt liv

Vi tester vannsikrede høyttalere, og et par av dem er helt spesielt gode.

Mange høyttalere, få vinnere.

God musikk er ofte en viktig ingrediens i mange sammenhenger, ikke minst på tur. Med mindre du er på tur innendørs (noe som unektelig høres litt usannsynlig ut) er det imidlertid da stor fare for at både du og musikkspilleren din vil utsettes for mye vind og vær – kanskje spesielt i Norge.

Nettopp derfor tar vi i dag en titt på åtte nye vannresistente høyttalere, som altså vil tåle all fukten et rått norsk klima kan kaste mot dem. Noen mer enn andre, selvsagt, slik vi også har sett i våre tidligere tester av produkter i samme kategori.

«Vannresistens» er nemlig en sekkebetegnelse for både helt vanntette og mer eller mindre sprutsikre høyttalere, så ikke alle disse vil tåle å bli mistet i et basseng, for eksempel. Det derimot alle skal tåle er å stå ute i en regnskur eller å stå planta i en snøfonn under en kaffe- og kvikklunsj-pause på skitur.

Enkelte er mer spennende sett fra siden enn andre.

Vi har også forsøkt å hente inn høyttalere i nogenlunde samme størrelseskategori, selv om enkelte modeller peker seg ut i ulike retninger. Totalt sett er imidlertid alle disse «mellomstore» høyttalere, som konkurrerer mot eksempelvis UE Boom 3 og Megaboom 3.

Det som spriker mest her er imidlertid prisen; her er forskjellene betydelig mer markante enn på størrelsesplanet:

ProduktAndersson BHS 2.2Clas Ohlson Høyttaler vannavvisende (CK207)Andersson BHS 3.2Sandberg WaterproofExibel BX210Sony SRS-XB32Vifa ReykjavikJBL Charge 4
annonsePris229,--329,----1 570,-1 823,-
Pris279,-400,-499,-598,-799,-949,-1380,-1388,-
Oppgitt batteritid5 timer5 timer10 timer7-8 timer6 timer24 timer12 timer20 timer
LydtilkoblingerBluetooth 4.2, minijackBluetooth 4.2, minijack, SD-kortBluetooth 4.2Bluetooth 4.2, minijackBluetooth 4.2, minijackBluetooth 4.2, minijackBluetooth 4.2, minijack, USB Type-C (avspilling)Bluetooth 4.2, minijack
VannbestandigIPX5IPX6IPX7IPX7IP56IP67IPX4IPX7
Andre egenskaperHankHankSeriekoblingPowerbank-funksjon, hankPowerbank-funksjon, hankPowerbank-funksjon, RGB-lys, NFC, SeriekoblingSeriekobling, USB Type-CPowerbank-funksjon, Seriekobling, USB Type-C
FargerSortSortSortGrønnSortRød, Grønn, Blå, Grå, SortHvit, Blå, SortBlå, Grønn, Hvit, Rosa, Gul, Turkis, Grå, Rød, Sort
Vekt375 gram350 gram575 gramIkke oppgittIkke oppgitt900 gram600 gram960 gram
Dimensjoner17,2 x 7,3 x 14,8 x 6,9 x 5,2 cm21,0 x 8,7 x 8,7 cm22,0 x 10,0 x 4,35 cm26,5 x 12,5 x 4,4 cm23,8 x 8,4 x 8,3 cm13,9 x 6,5 cm22,0 x 9,5 x 9,3 cm

Enkelte oser luksus, enkelte oser av kjiphet

Laveste pris er det Andersson BHS 2.2 som står for, med skarve 279 kroner som laveste utsalgspris. I andre ende av skalaen finner vi JBL Charge 4, hvor du i skrivende stund må ut med nesten 1.400 kroner.

Resten legger seg ganske jevnt fordelt midt mellom. Prisnivået reflekteres imidlertid overhodet ikke i materialbruken for enkelte modeller; BHS 2.2 er eksempelvis en velbygget og solid høyttaler. Det er et trivelig stofftrekk og gummiering ellers, samt basselementer i topp og bunn.

Exibel BX210, til 799 kroner, er på sin side svært kjipt bygget, med tynt og billig metall og gummiering som virker langt dårligere integrert i konstruksjonen enn på BHS 2.2.

Dette er bare et enkeltstående eksempel, men det viser i alle fall at du ikke nødvendigvis får mer bare fordi en høyttaler har høyere prislapp.

Helt øverst på kvalitetsskalaen i testen finner vi uten tvil Sony, JBL og Vifa, som alle er i en annen liga enn røkla her. Spesielt sistnevnte peker seg ut som helt eksepsjonelt gode på designet, for Reykjavik er usedvanlig velbygget og oser av luksus. Som vi har sett før, betyr imidlertid ikke dét at resten av en høyttaler nødvendigvis er like gjennnomtenkt.

Oppkobling er ikke alltid bare bare...

Én ting som hvertfall ikke er helt gjennomtenkt på alle høyttalerne er hvordan de skal kobles til telefonen din. Når du tester mange høyttalere samtidig blir du fort oppmerksom på kakofonien av ulike «blip»-er og «pling»-er de ulike høyttalerne lager. Vi snakker altså om varsellydene hver enkelt høyttaler har fått programmert inn for å si fra om at «...nå gjør jeg noe! ...ooooog nå!»

Dette skjer eksempelvis i sammenheng med oppsett av høyttalerne, når du skrur dem på og gjerne også når du skrur dem av. Ja, og selvfølgelig hver gang en enhet kobler seg til eller fra da, eller når høyttaleren har lite batteri igjen. Som regel bruker produsenten også ulike lyder til de ulike varslene, uten at vi helt ser poenget.

Ikke alle disse er like lette å koble opp.

I våre øyne er Sony foregangsmodellen her. XB32 – og alle de andre Sony-høyttalerne vi har testet – lager én lyd: et kort pip. Denne lyden lages når høyttaleren skrur seg på, når noe kobles til og når noe kobles fra. Enkelt og greit, og ikke minst forståelig.

En del andre, som Sandbergs Waterproof-høyttaler, er mer uforståelige å jobbe med. I en høyttaler som mest av alt ser ut som den hører til i et militært kjøretøy har man programmert inn det som best kan beskrives som en kinesisk panfløyte, som gir assosiasjoner til shaolin-munker og bambus. Hva lyden gjør er vi neimen ikke helt sikre på, men den forekom titt og stadig, så viktig var det helt sikkert.

Clas Ohlsons høyttaler var heller ikke enkel å få koblet til. Først dukket den ikke opp, så hadde den tilsynelatende koblet seg til men nektet å spille av noe. Etter en sletting og påfølgende gjenoppkobling fungerte det imidlertid – nærmest av mystiske årsaker.

USB Type-C begynner å snike seg inn også her

Litt mystisk synes vi også det er at USB Type-C ikke er mer vanlig på høyttalerfronten. I denne testen er det to av høyttalerne som er utstyrt med dette: JBL Charge 4 og Vifa Reykjavik. Resten har enten Micro-USB eller – grøss – proprietær kontakt. Det siste gjelder heldigvis kun Exibel BX210.

USB Type-C har mange fordeler. Raskere opplading, mulighet for å sende lyd over USB (Reykjavik), og reversibel tilkobling.

USB Type-C begynner så smått å komme også på høyttalere.

Men aller viktigst synes vi det er at dette faktisk er tilkoblingen de fleste etterhvert også benytter til såvel datamaskiner som mobiltelefoner. Å bli tvunget til å gå rundt med enda en kabel bare fordi høyttaleren din ikke har en tidsriktig kontakt føles unektelig litt... kjipt.

I enkelte andre tilfeller er problemene mindre mystiske, og også mindre alvorlige. Vifa Reykjavik har så stor motstand i strømknappen sin at vi først ikke tok i nok til at den ble holdt ordentlig inne for å starte paring. Om dette er for å gjøre den vanskelig å trykke inn ved en feiltagelse vet vi ikke, men den kunne vært litt lettere i motstanden. Når du vet det er det mest av alt en tilvenningssak, dog.

Sony XB32 – Lydkvalitet, volum og lav pris? Ja takk!

Sony XB32.

Topplasseringa i denne testen må nesten gå til Sony og deres XB32. Dette er det flere grunner til, men først og fremst vil vi trekke frem hvor både høyt og godt den spiller. Lyden som kommer ut her er rett og slett veldig brukbar, selv om rent detaljnivå og kvalitet ikke kan utkonkurrere virkelige feinschmecker-høyttalere i klassen. Det kommer vi straks tilbake til (med Vifa).

Der XB32 skinner er på evnen til å gjengi testens desidert beste bass, selv uten Extra Bass-funksjonen aktivert. Live-modusen (som har en dedikert knapp) ville vi unngått helt om du kan; den forårsaker stort sett bare noe større romfølelse og betydelig verre balanse i lydbildet.

Nei, normalmodus er der Sony-en skal være. Her får du altså godt med basstrykk og dybde i nedre mellomtone, uten at det går utover de andre delene av lydbildet i særlig grad. Vokalen kan noen ganger havne litt i bakgrunnen på de tyngste basslinjene, men er stort sett strålende og klar.

Også mindre voldsom musikk, som klassisk kor, trives godt. Diskanten er veldefinert og krisp, og den gode mellomtonen hjelper til med å fremheve de dypere stemmene der det trengs for å skape dybde og varme. Når høyttaleren i tillegg koster betydelig mindre enn sammenlignbare Charge 4 er det ikke vanskelig å anbefale den.

Anbefalingen blir også lettere av at XB32 har et solid partytriks opp i ermet. Bokstavelig talt – den er utstyrt med partylys som blinker i takt med musikken og kan styres via en app. Kombinert med fullstendig vanntetting og solid byggekvalitet er det vanskelig å tråkke feil her.

Sony SRS-XB32
9
Imponerende
Best i test

Sony SRS-XB32

sitat"Sony leverer massevis av lyd til prisen i XB32, og skuffer ikke på kvalitet hverken på lyd eller produkt."

Fordeler

 • Krysse av
  Partylys som blinker i takt med musikken (konfigurerbart, kan skrus av)
 • Krysse av
  Veldig godt med trykk i bånn, mye bass for størrelsen
 • Krysse av
  Varm og god lyd, god på vokal og dyp mellomtone
 • Krysse av
  Billig for størrelsen og lyden
 • Krysse av
  Kan brukes som powerbank
 • Krysse av
  Veldig solid bygget
 • Krysse av
  Fullstendig vanntett
 • Krysse av
  Generelt god lydkvalitet

Ting å tenke på

 • Bytt
  Sender kun lyd i én retning
 • Bytt
  Micro-USB-lading

Vifa Reykjavik – Veldig potent, veldig kompakt, veldig «premium»

Vifa Reykjavik.

Blant så kompakte høyttalere som Vifa leverer med Reykjavik kan du stort sett være sikker på én ting: volum og bass er nesten alltid litt skuffende, og du skulle ønske at du kunne dra volumbryteren et par-tre hakk mer enn det telefonen tillater.

Reykjavik er ikke en slik høyttaler. Til tross for at den er svært kompakt er dette en av høyttalerne i testen med høyest volum, nesten like høyt som det Sony leverer med XB32. Det er ingen liten bragd. Det vil si, Reykjavik er en aldri så liten bragd, for ikke bare leverer den godt på volumet – den briljerer også i bunnsegmentet og på detaljnivå.

Det er rett og slett lyd i toppklasse du får her. Varmen og detaljene i stemmer og instrumenter er det ingen andre i testen som kan matche, og utfordres nok best av høyttalere fra for eksempel Libratone eller Bang & Olufsen, for eksempel.

Det er også en helt annen luftighet i bildet enn vi er vant med fra denne størrelsesklassen, selv om Reykjavik selvsagt ikke greier å spille seg helt bort fra det faktum at den jo faktisk er litt kompakt. Den sliter eksempelvis noe mer enn Sony XB32 og JBL Charge 4 på de dypeste basspartiene i Burak Yeters «Tuesday».

Generelt har vi imidlertid lite å utsette på lydkvaliteten. Byggekvaliteten oser også av luksus, og gir et tungt, kompakt og veldig godt inntrykk. her er det kun gummiering og metall (eller ull) som gjelder. USB Type-C (som også fungerer til musikkoverføring) trekker også opp. Skjønt, Reykjavik er litt dyr, men det hindrer oss uansett ikke å i gi den en varm anbefaling.

Vifa Reykjavik
8.5
Meget bra
Anbefalt

Vifa Reykjavik

sitat"Vifa Reykjavik er utrolig velspillende for sin kompakte størrelse, og oser av luksus."

Fordeler

 • Krysse av
  Oser av luksus; ekstremt velbygget, gode materialvalg
 • Krysse av
  Veldig kompakt for lyden og volumet den leverer
 • Krysse av
  Definitivt best lydkvalitet i testen; detaljer man ellers mister finner du her
 • Krysse av
  Plasseringsvennlig; sender lyden likt ut i alle retninger
 • Krysse av
  Kan overføre musikk via både bluetooth, USB Type-C (!) og minijack
 • Krysse av
  Lades med USB Type-C

Ting å tenke på

 • Bytt
  Strømknappen kan være vanskelig å trykke inn for paring
 • Bytt
  Dyr
 • Bytt
  Ikke full vanntetting; kun sprutsikring

Andersson BHS 2.2 – Mye høyttaler per krone

Andersson BHS 2.2.

Skal du ha mest mulig høyttaler for pengene er det vanskelig å komme utenom Andersson BHS 2.2. Dette er en høyttaler du får for skarve 279 kroner, og da er ikke mye som forventes. Heldigvis leverer BHS 2.2 mer enn vi forventet, og det er jo en bragd i seg selv i denne prisklassen. Her er det mye «ræl», for å si det rett ut.

BHS 2.2 leverer imidlertid godt balansert lyd, og er veldig trivelig å høre på. Spesielt det at den ikke skjærer og har en god og vennlig tilnærming til mellomtonene setter vi pris på. Det kunne uten tvil vært mer bass her, men da er vi nok i overkant strenge.

Til denne prisen krever vi ikke stort annet enn at lyden er helt kurant, volumet ålreit (det er det) og at høyttaleren har en grei kvalitet over konstruksjonen.

Og byggekvalitetsmessig har vi ingenting å utsette på BHS 2.2. Den er solid bygget i metall, stofftrekk og gummiering, og gir ikke det minste tegn til å kun koste et par små hundrelapper. Dette er en lett anbefaling, og noe vi tror flere kanskje kan bli glade over å finne under juletreet i år.

Andersson BHS 2.2
7.5
Bra
Anbefalt

Andersson BHS 2.2

sitat"Du får plutselig veldig mye lyd for veldig lite penger med BHS 2.2 på markedet."

Fordeler

 • Krysse av
  Greit balansert lyd; betydelig triveligere å høre på enn mye annet til prisen
 • Krysse av
  Kjekt med hank
 • Krysse av
  Har et godt volum til størrelsen å være
 • Krysse av
  Strever ikke med diskanten som BHS 3.2; skjærer aldri
 • Krysse av
  Trivelig stofftrekk og bra byggekvalitet
 • Krysse av
  God på mellomtonen
 • Krysse av
  Veldig billig!

Ting å tenke på

 • Bytt
  Kunne godt hatt mer bass å dra på
 • Bytt
  Kan ikke seriekobles
 • Bytt
  Lades med Micro-USB

JBL Charge 4 – Overhodet ikke dårlig, men felles av lyd og pris

JBL Charge 4.

JBL har lange tradisjoner for sin Charge-serie, og vi har tidligere testet eldre modeller som vi har likt godt. Vi liker også Charge 4 godt, dét er det ingen tvil om, men det er ikke helt uforbeholdent. Og vi kan ikke gi den en anbefaling i denne testen, rett og slett fordi de tidligere nevnte konkurrentene rett og slett er bedre og/eller gir betydelig mer for pengene.

La oss starte med det gode. Charge 4 benytter USB Type-C som ladekontakt, har veldig god vannsikring og et veldig gjennomarbeidet og solid design. Knappene på toppen er tydelige, og det er ingen tvil om at høyttaleren føles og ser et par knepp mer premium ut enn i tidligere generasjoner. Den fås også i mange morsomme farger.

Lyden er også positiv. Det er godt med volum, bra med trykk i bånn og en svært godt utført mellomtone. Vokalen skinner her, og er enda et knepp varmere og mer detaljert enn hos Sony. Mens mellomtonene får større vekt her, er det liten tvil om at Sonys alternativ har en fordel på bass og volum; Charge 4 legger seg nærmere Vifa Reykjavik i så henseende.

Og nettopp her er også problemet: Vifas høyttaler er langt mer kompakt, har bedre lydkvalitet og nesten like høyt volum og god bassgjengivelse. Til lavere pris. Charge 4 felles altså av prisen, kombinert med små detaljer her og der. Det er en god høyttaler som rett og slett ikke når helt opp det siste steget akkurat nå.

JBL Charge 4
7
Bra

JBL Charge 4

sitat"JBL Charge 4 har et par lydmessig skavanker og er litt dyr. Ellers strålende."

Fordeler

 • Krysse av
  Godt med volum
 • Krysse av
  Godt med trykk i bånn

Ting å tenke på

 • Bytt
  Koster mer enn tilsvarende konkurrenter
 • Bytt
  Mindre bass og mindre detaljer enn i Sony XB32
 • Bytt
  Sender lyden kun i én retning

Andersson BHS 3.2 – Helt ålreit, men ikke like prisgunstig som lillebror

Andersson BHS 3.2.

BHS 3.2 er den større varianten av BHS 2.2, og leverer omtrent det samme bare til en dyrere pris i en litt større pakke. Designet ligner veldig, og byggekvaliteten er tilnærmet like god. Det vil si: BHS 3.2 er solid og føles dyrere enn den faktisk er.

Likevel synes vi 499 kroner er litt mye for BHS 3.2, all den tid den ikke er veldig mye bedre enn BHS 2.2, og til og med også er litt verre på enkelte punkter. Eksempelvis synes vi volumet for størrelsen er mer skuffende her enn i BHS 2.2, og vi skulle gjerne dratt på mer.

BHS 3.2 kunne også gjerne hatt mer varme og dybde i mellomtonen, og i krevende partier strever den med diskanten mer enn vi skulle ønske. Stort sett spiller den imidlertid godt balansert, og vi ville overhodet ikke vært så kritiske mot den hadde det ikke vært for lillebrorens eksistens og vissheten om at det finnes alternativer på markedet (som Wonderboom) som gjør dette bedre til omtrent samme pris.

Andersson BHS 3.2
6.5
Helt greit

Andersson BHS 3.2

sitat"BHS 3.2 gir ikke like mye for pengene som lillebror, men er en solid høyttaler den også."

Fordeler

 • Krysse av
  Enkel seriekobling
 • Krysse av
  Spiller balansert og greit, stort sett
 • Krysse av
  God byggekvalitet, ikke premium, men solid og pent
 • Krysse av
  Kjekk hank
 • Krysse av
  Ganske billig

Ting å tenke på

 • Bytt
  Kunne hatt høyere volum
 • Bytt
  Ikke sååå billig sett mot konkurrenter
 • Bytt
  Lades med Micro-USB
 • Bytt
  Kunne trengt bedre varme og dybde i mellomtonen; strever med diskanten i krevende partier

Sandberg Waterproof – For dyr og for middelmådig

Sandberg Waterproof.

Sandberg har produsert testens sannsynligvis mest beskyttede høyttaler med sin Waterproof, som rett og slett er gummiert rund baut for å sikre den mot knall og fall. Helt fullstendig vanntett er den også, og en solid hank gjør at du kan sikre den til ulike ting.

Knappene på toppen er også store og tydelige, og en knapp merket «Extra Bass» kan gi et par knepp mer trykk i bånn. Samtidig er det nettopp her vi savner mest: i bånn. Sandberg glemte tydeligvis igjen bassen et sted på utviklingsstadiet av Waterproof, i alle fall gitt størrelsen på høyttaleren.

Volumet kunne også vært høyere, og varme og dybde er ikke to ord vi kommer til å huske Waterproof for. Samtidig er altså lydbildet helt greit balansert, uten forstyrrende utstikkere som skjæring eller grums. Men det finnes helt klart bedre alternativer her, spesielt til prisen (som er litt stiv).

Sandberg Waterproof
4.5
Svakt

Sandberg Waterproof

sitat"Sandberg sliter med tilkoblingen, og har veldig lavt volum."

Fordeler

 • Krysse av
  Sannsynligvis den mest slitesterke i testen
 • Krysse av
  Greit balansert lydbilde
 • Krysse av
  Kjekt med hank og nødladerfunksjon

Ting å tenke på

 • Bytt
  Ser ut til å ha glemt bassen et sted, for den er ikke her
 • Bytt
  Farer utpå med vokalen og de høyere registrene
 • Bytt
  Mangler varme og dybde, lavt maks volum
 • Bytt
  Vanskelig å koble stabilt opp mot mobilen.

Clas Ohlson Høyttaler vannavvisende – Billig, men kjedelig og skuffende

Clas Ohlson Høyttaler vannavvisende.

Clas Ohlson Høyttaler vannavvisende er et veldig dårlig navn på en høyttaler, og gjorde jobben vår med å få produktet gjenkjent av våre systemer betydelig vanskeligere. Det vil nok neppe heller bidra til at forbrukere får øynene opp for det eller husker det, og det er nok også kanskje like greit.

Clas Ohlsons høyttaler er nemlig noe av det mest ubalanserte vi har vært borti, med en voldsom overvekt på bassen. Dette er spesielt uheldig fordi dette er en liten høyttaler med små drivere, og da blir resultatet at alt annet tvinges bak en grumsete og overveldende middelmådig bass hver gang en antydning til basslinje inntreffer.

Spesielt vokalen sliter her, og er knapt hørbar under et «drop» eller vedvarende tung bass som i Sofi Tukkers «Best Friend». Legger du til at det er nokså lavt volum som ikke fyller et rom stort større enn en hybel og at byggekvaliten er nokså laber, vel, så har du en høyttaler du burde unngå.

Clas Ohlson Høyttaler vannavvisende (CK207)
3
Dårlig

Clas Ohlson Høyttaler vannavvisende (CK207)

sitat"Clas Ohlsons høyttaler har et veldig ubalansert lydbilde."

Fordeler

 • Krysse av
  Hank
 • Krysse av
  Kan spille av via SD-kort
 • Krysse av
  Billig
 • Krysse av
  Kompakt

Ting å tenke på

 • Bytt
  Vanskelig å få til sammenkoblingen med telefonen
 • Bytt
  Lavt volum
 • Bytt
  Overdriver bassen voldsomt, veldig ubalansert lyd
 • Bytt
  Når bassen er der, kan vokal nesten ikke høres
 • Bytt
  Fyller ikke et rom stort større enn en hybel
 • Bytt
  Dårlig byggekvalitet

Exibel BX210 – Faller gjennom på alle punkter

Exibel BX210.

Forrige høyttaler kunne fort vært testens dårligste, men der tok Exibel heldigvis ansvar og bestemte seg for å skåne Clas Ohlsons minste alternativ for skammen. BX210 er nemlig noe av det verste vi har vært borti av høyttalere, og leverer overhodet ingenting på noen av punktene vi ser etter.

For det første: det høres veldig innestengt ut her. For det andre: det mangler mye i bunnen. For det tredje: volumet er alt for lavt i forhold til høyttalerens størrelse. Et bittelite lyspunkt er at det ikke skjærer i diskanten, men så er lydbildet også så flatt og innelukket at det knapt beveger seg i nærheten av grensene på komfortsonen.

Det er også en veldig, veldig dyr høyttaler for lyden du får her. 800 kroner er mye i denne klassen, og BX210 er overhodet ikke verdt det. Ja, også ville vi ikke kalt den vanntett heller, for luka som skal gjøre den tett er klin umulig å lukke. Og trenger vi nevne at den har proprietær lader? Styr unna...

Exibel BX210
2
Elendig

Exibel BX210

sitat"BX210 er et produkt som gjør mer eller mindre alt feil."

Fordeler

 • Krysse av
  Lager lyd...
 • Krysse av
  Tydelige knapper
 • Krysse av
  Kan brukes som powerbank

Ting å tenke på

 • Bytt
  Den vanntette luka er umulig å lukke tett
 • Bytt
  Lyden er dårlig; svak på perkusjon, mangler trykk i bunn
 • Bytt
  Lavt volum
 • Bytt
  Flatt og innelukket lydbilde
 • Bytt
  Bruker proprietær kontakt
 • Bytt
  Dårlig byggekvalitet
 • Bytt
  VELDIG stor for lydnivået den leverer

Eier du noen av produktene i samletesten?

Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse

annonse