Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

SamletestHodetelefoner til hjemmekontor

Hodetelefonene som fungerer både til (hjemme-)kontor og fritid

Med alle videosamtalene mange av oss sitter i nå for tiden er det viktigere enn noen gang med gode hodetelefoner og ikke minst en god mikrofon. Vi har testet fem par hodetelefoner som skal fungere godt både til jobb og fritid.
Stein Jarle Olsen, Tek.no

Vi tester mange trådløse hodetelefoner her på Tek.no, men de aller færreste av vanlige forbrukerhodetelefoner er spesielt gode når det kommer til telefonsamtaler. Rene kontorhodetelefoner er på sin side gode til telefonsamtaler, men kanskje ikke så gode på musikk og støydemping.

Går det an å få begge deler? Ja, skulle det vise seg. Flere av hodetelefonprodusentene har nemlig bakgrunn i kontorprodukter, og de leverer gjerne også mer jobbfokuserte varianter av sine vanlige forbrukerhodetelefoner.

Med disse får du vanligvis med en liten USB-pinne du kan koble til PC-en, slik at du får mulighet til å være tilkoblet både en mobil og en PC/Mac samtidig - og det mer pålitelig enn hvis begge deler skulle vært gjort med bluetooth, slik noen hodetelefoner kan.

Noen er i tillegg «sertifisert for Microsoft Teams», som blant annet betyr at de skal fungere med Teams umiddelbart når du kobler dem til, i tillegg til at de skal ha en dedikert Teams-knapp på hodetelefonene, blant annet. Også ikke-sertifiserte hodetelefoner vil høyst sannsynlig fungere utmerket, men med dette merket får du noen ekstra forsikringer om Teams er din bedrifts foretrukne løsning.

Vårt perspektiv i denne omgang har vært å se på disse hodetelefonene fra en vanlig hjemmekontorists synspunkt. Formålet har vært å finne frem til hodetelefoner som fungerer like godt på hjemmekontoret som på fritiden, og vi har eksempelvis ikke vurdert mulighetene for IT-avdelingen til å bedrive sentralisert administrasjon av hodetelefonene, slik man kanskje ønsker i store selskaper. Det vi tester er altså ikke de beste kontorhodetelefonene, men de beste hodetelefonene til bruk både til jobb og fritid.

Dette er hodetelefonene vi har testet:

ProductJabra Evolve2 85 UC StereoPlantronics Voyager 8200 UCCisco Headset 730 WirelessLogitech Zone WirelessSennheiser EPOS Adapt 660 MS
annonsePris39082516479117903224
Pris når testetCirka 3700 kroner2890 kronerCirka 3650 kronerCirka 2250 kronerCirka 4000 kroner
HodetelefondesignOver-earOver-earOn-earOn-earOver-ear
Aktiv støydempingKrysse avKrysse avKrysse avKrysse avKrysse av
USB-dongelJa, USB-AJa, USB-AJa, USB-AJa, USB-A + USB-C-adapterJa, USB-A
Bluetooth-kodekAACAptxAAC, Aptx, Aptx HD-AAC, Aptx
Type mikrofonInnebygd + utfellbarInnebygdInnebygdUtfellbarInnebygd
Batteritid (oppgitt)37 timer musikk, 24 timer samtale24 timer musikk, 20 timer samtale25 timer musikk, 20 timer tale14 timer30 timer
Vekt286 gram289 gram216 gram180 gram227 gram

Vi har som vanlig vurdert både lydkvalitet og aktiv støydemping, men lagt mye større vekt enn vanlig på talekvalitet og også testet i flere typer omgivelser - både på et simulert kontor og i støyete omgivelser utendørs. Vi har også testet hvor godt hodetelefonene håndterer bytting mellom enheter, som er et element vi vet mange er opptatt av når vi tester hodetelefoner til vanlig.

Avbrytes for eksempel musikkavspillingen på telefonen for hver gang du får en varsling på Slack på PC-en? Og hva skjer om telefonen din ringer mens du sitter med hodetelefonene på i et Zoom-møte på PC-en? Slike ting har vi forsøkt å ta rede på.

Aktiv støydemping har vært et kriterium i utvelgelsen. Hodetelefonene må komme med USB-dongel og hvis de har mikrofonbom må den være innfellbar slik at hodetelefonene også kan brukes på fritiden. I tillegg til de utvalgte modellene har vi også tatt med Sonys WH-1000XM4 som referanse i tabellen under, siden den er vårt førstevalg for vanlige trådløse hodetelefoner for tiden.

Slik vurderer vi de ulike modellene:

8.5
Jabra Evolve2 85 UC Stereo
Bytt
7.5
Plantronics Voyager 8200 UC
Bytt
8
Cisco Headset 730 Wireless
Bytt
7
Logitech Zone Wireless
Bytt
7.5
Sennheiser EPOS Adapt 660 MS
Bytt
Sony WH-1000XM4
Bytt

Best til formålet: Jabra Evolve2 85

Modellen vi helst ville hatt av dem vi har testet er nok Jabras Evolve2 85. Forbrukermodellen Elite 85h var allerede svært godt omtalt av oss her i Tek, og Evolve-modellen tar det hele noen steg videre for deg som bruker hodetelefonene mye til video- og telefonsamtaler.

Designmessig er nok ikke Evolve2 85 de mest spennende hodetelefonene, men de klarer i alle fall kunsten å integrere en utfellbar mikrofon på en måte som gjør dem fint brukbare både på kontoret/hjemmekontoret og ute på gata. Samtalekvaliteten med mikrofonen utfelt er også den aller beste blant hodetelefonene vi har testet, enten vi er inne eller ute. Jabraene fremkalte et «oi!» fra motparten da vi befant oss ute på en trafikkert vei med biler som kjørte forbi bare et par meter unna - de demper nemlig omgivelsene på en svært overbevisende måte, samtidig som stemmen vår bevares godt.

Inne på vårt simulerte (og bråkete!) kontor tillater Jabraene riktignok litt mer omgivelsesstøy enn hva enkelte av konkurrentene gjør, men samtidig gjør det også at stemmen fremstår skarpere, så det er et litt tveegget sverd. Evolve 85h kan også brukes til samtaler selv med mikrofonen innfelt, selv om resultatet da er noe mindre overbevisende. De demper ikke omgivelsene like godt og stemmen fremstår som noe mer grøtete, men det er i det minste godt å ha muligheten.

Om du irriterer deg over at du ofte blir forstyrret mens du snakker i telefonen har Jabraene også innebygget opptattlys som aktiveres automatisk i en samtale, enten det er på telefonen eller i Google Meet eller liknende. Du kan imidlertid heldigvis også velge å skru det av om du ønsker det.

Lyden er fortsatt solid - vi har ikke 85h for hånden for å sammenlikne direkte, men Evolve2 85 høres omtrent identisk ut etter det vi kan høre. Det betyr en velbalansert og ganske fyldig lyd uten noen store minuser. Diskanten er rimelig veloppløst uten å være spektakulær på noen måte, og vi kunne kanskje ønsket oss litt mer luft og plass i lydbildet, men det er for småpirk å regne. Dette er lyd undertegnede hadde vært storfornøyd med å gå rundt med i hverdagen, selv om det er et lite minus at ikke Aptx-kodeken er støttet. Det kan gi visse utfordringer med synkroniseringen av lyd og bilde på Android-enheter, blant annet.

Den aktive støydempingen er kurant uten å helt klare å matche de aller beste, som Sony og Apple. Spesielt den laveste brummingen fra vår simulerte flystøy er tydeligere hos Jabra enn hos et par av de andre, men de tar igjen på å være gode på kontor- og utestøy, så resultatet blir likevel ikke så verst. Om du sitter i åpent landskap vil vi tro du synes Jabraene er en forbedring fra det meste annet, om du ikke sitter med Sony WH-1000XM3 eller 1000XM4 på fra før.

Elite 85h har fått litt kritikk for dårlig kompatibilitet med PC, men det løser Evolve2 med den medfølgende dongelen. Vi synes også de håndterer bytting mellom enheter på en stort sett god måte, selv om du må finne deg i at du blir dempet i video- eller talesamtaler på PC-en om telefonen ringer samtidig.

Batteritiden er ellers utmerket, og Jabraene lader med USB-C eller i den medfølgende ladedokken. Om vi skal peke på et lite uromoment er det kanskje at mikrofonbommen ikke virker å være veldig solid, og det er kanskje mulig å se for seg at det vil være mulig å ødelegge den ved mer eller mindre uforsiktig bruk.

Alt i alt synes vi likevel Jabraene er de som løser oppgaven med å smelte sammen jobb- og fritidsbruk på best måte, og stikker dermed av med seieren. De har god lyd, utmerket samtalekvalitet, topp batteritid og kan ikke minst tilpasses på de fleste områder.

Jabra Evolve2 85 UC Stereo
8.5
Meget bra
Best i test

Jabra Evolve2 85 UC Stereo

8.5
Meget bra
sitatGod lyd, god støydemping og utmerket talekvalitet fra Jabra

Fordeler

 • +
  Svært god talekvalitet med mikrofonen utfelt
 • +
  Engasjerende og fyldig lyd
 • +
  Sammenleggbare, praktisk etui
 • +
  Kurant aktiv støydemping
 • +
  Meget god batteritid
 • +
  Håndterer flere tilkoblede enheter godt
 • +
  Kan også brukes til samtaler med mikrofonen innfelt

Ting å tenke på

 • Litt mer grøtete samtalekvalitet med mikrofonen innfelt
 • Ikke like god støydemping som Sony og Apple
 • Kanskje ikke så elegant med callcenter-mikrofonen på gata
 • Demper lyden din i videosamtaler om det ringer på telefonen samtidig
 • Ingen Aptx-støtte

En god nummer to: Cisco 730 Wireless

Førsteinntrykket av Cisco-hodetelefonene var kanskje ikke det beste, med litt ullen lyd og en on-ear-form som ikke akkurat innbyr til støydemping i toppklasse. Disse har imidlertid vokst på oss i testperioden, hovedsaklig på grunn av at Cisco tilbyr svært god samtalekvalitet i et ganske diskré og kompakt format.

730 har ingen utfellbar mikrofon, slik Jabra har, men heller en liten forlenging på øreklokkene som peker ned mot munnen. Resultatet er meget godt. Ciscoene demper omgivelsesstøy nærmest som ingen andre, spesielt innendørs, og det gjør det svært behagelig for motparten å føre en samtale med oss.

Det skal sies at Jabraene nok gjengir stemmen vår ørlite skarpere enn det Cisco gjør, men Ciscoene er imponerende gode til at mikrofonen her jo er litt lenger unna munnen - og bedre enn hva Jabra klarer uten mikrofonen utfelt. De oppfører seg rimelig likt når det kommer til bytte mellom enheter. Det betyr altså at de stort sett gjør akkurat som de skal, men at mikrofonen din dempes i videosamtaler på PC-en hvis det samtidig ringer på telefonen. Ikke noe stort minus, men likevel verdt å notere.

Lyden er som nevnt litt ullen og innelukket slik standardinnstillingen er ut av eska, men Cinema-innstillingen i Cisco-appen både åpner opp lydbildet betraktelig og skarper opp diskanten noe, slik at resultatet faktisk blir ganske bra. Bassen er fast og kontant og det hele er i det hele tatt både engasjerende og ganske veloppløst og detaljert. Til on-ear å være blir dette faktisk veldig bra. Et pluss er også at de støtter både AAC og Aptx/Aptx HD, sistnevnte som de eneste i testen.

Et minus ved hele formfaktoren er naturligvis at de ikke isolerer mot omverdenen så veldig godt, som betyr at de både lekker en del lyd og at støydempingen ikke får noe gratis, passiv demping.

Den aktive støydempingen her står nemlig ikke noe særlig tilbake for de øvrige i testen, kanskje med unntak av Sony, men totalen blir likevel ikke like god siden de ikke omslutter øret. Passformen er også litt i løseste laget - de faller lett av om du skulle finne på å lene deg fremover, for eksempel, men er ellers lette og komfortable å ha på og har greit med polstring over hodet.

Batteritiden er kurant, og vi liker at de oppgir gjenværende samtaletid i antall timer når du skrur dem på. Knappene på den høyre øreklokka fungerer godt, og det følger med et fint etui for transport. Kjekt også at Cisco har lagt inn en liten avdeling til USB-dongelen.

Alt i alt et godt par hodetelefoner både for jobb og fritid fra Cisco. Tenk nå hva de kunne gjort med around-ear-formatet.

Cisco Headset 730 Wireless
8
Meget bra

Cisco Headset 730 Wireless

8
Meget bra

Fordeler

 • +
  Rimelig god lyd i Cinema-modus
 • +
  Støtter både AAC, Aptx og Aptx HD
 • +
  Utmerket samtalekvalitet, selv i støyete omgivelser
 • +
  Grei batteritid
 • +
  Enkle å kontrollere
 • +
  God håndtering av flere enheter samtidig

Ting å tenke på

 • On-ear-formen gir ingenting gratis når det kommer til støydemping
 • Sitter litt løst på hodet
 • Demper lyden i videosamtaler om telefonen ringer
 • Ganske dyre

Gode til kontoret - litt mindre gode ellers: Epos Adapt 660

Sennheiser har lagt kontor- og gamingproduktene sine under det danske underbruket Epos, og Adapt 660 er i praksis den mer kontorrettede versjonen av Sennheiser PXC 550-II, som vi har gitt god kritikk tidligere. Med unntak av Epos-logoen på siden og det faktum at det følger med en USB-dongel for tilkobling til PC-en er det tilsynelatende lite som skiller de to utvendig - inkludert det faktum at de ikke har noen på-knapp.

I stedet vrir du dem rett og slett ut for å skru dem på, som må sies å være en litt underlig løsning uten så veldig mange åpenbare fordeler. En fordel er imidlertid at Adapt 660 er svært lette hodetelefoner, som stort sett kan oversettes direkte til høy komfort. De har myke puter rundt ørene og mer enn nok polstring over hodet. Veldig bra. De klemmer kanskje litt i hardeste laget i starten for brillebrukere, men dette går seg til etter hvert som bøyla slipper litt taket.

Støydempingen hevdes å ha blitt «adaptiv» siden sist, som betyr at de skal lære seg etter hvert hva som er støy og hvordan man skal dempe dem best mulig, men det må sies at vi hører liten forskjell fra PXC 550-II. Det sagt, så var de allerede relativt gode på støydemping, og Epos-settet er også blant de absolutt beste i dette feltet, kun slått av Sony.

Talekvaliteten er også meget god, men kun så lenge det er stille rundt deg. Epos-settet demper nemlig veldig lite av omgivelsene, og det gjør det vanskelig å få med seg hva vi sier om det skjer mye rundt. Støydemping på mikrofonen virker å være nærmest ikke-eksisterende, og det gjør både støyete kontorlokaler og bymiljøer til problemer for Adapt 660. Det er rett og slett ikke noen spesielt god opplevelse å sitte i andre enden her, og om det blir mye støy introduserer hodetelefonene dessuten en viss digital forvrenging på stemmen. Det var dermed ganske lett å kjenne igjen Epos-settet selv om motparten ikke visste hva jeg snakket i, og i denne sammenhengen var ikke det en god ting.

Adapt-settet er ett av få som beholder mikrofonlyden i en videosamtale samtidig som det ringer på telefonen, og de har også den beste håndteringen av selve ringelyden - kun som en diskré «vibrasjon» som ikke overdøver det du ellers har på øret. Samtidig er dette også de eneste som tilsynelatende prioriterer medielyd fra de to enhetene helt likt, slik at enhver varsling på PC-en vil bryte inn og pause lyd fra for eksempel Spotify eller Youtube på mobilen.

Det er veldig irriterende, spesielt siden musikken ikke starter igjen etterpå, slik den gjør hos Plantronics. Løsningen blir naturligvis å skru av lydvarslene, men det er jo heller ikke ideelt. Den tilhørende appen har heller ingen mulighet for å endre på dette, som er synd.

Lyden er i likhet med PXC 550-II flott. Sennheiser leverer en balansert, veloppløst, luftig og fin lyd som er solid over det hele uten å være spektakulær på noen måte. Andre leverer nok mer engasjerende lyd, men Adapt 660 er litt mer nøktern og korrekt i fremtoningen. Batteritiden på inntil 30 timer er dessuten utmerket, men det føles gammeldags at de bruker microUSB til lading. Etuiet som følger med er dessuten det samme som til PXC 550-II, og er kompakt og fint, men ganske enkelt når hodetelefonene koster så mye som disse gjør.

Oppsummert er det mye å like med Epos Adapt 660, men de gjør ikke det viktigste godt nok, nemlig å sørge for uproblematiske telefonsamtaler.

Sennheiser EPOS Adapt 660 MS
7.5
Bra

Sennheiser EPOS Adapt 660 MS

7.5
Bra

Fordeler

 • +
  Solid lydkvalitet: Balansert og veloppløst
 • +
  Støtter både AAC og Aptx
 • +
  God talekvalitet når det er stille rundt deg
 • +
  Relativt god støydemping
 • +
  Sammenleggbare, etui følger med
 • +
  God batteritid
 • +
  Kanskje den beste håndteringen av innkommende samtaler om du allerede sitter i en videosamtale på en annen enhet
 • +
  Lav vekt og høy komfort

Ting å tenke på

 • Medielyd på telefonen avbrytes av enhver varsling på PC-en
 • Svak demping av omgivelsesstøy - ikke behagelig for motparten
 • Må vris for å skru dem av
 • Litt lavt maksvolum ved bruk med dongel

Jevnt over greie: Plantronics Voyager 8200 UC

Samtalekvaliteten i hodetelefonene fra Plantronics (eller Poly, som de vel nå heter) slo oss umiddelbart som under enhver kritikk, men det viste seg etter hvert at de hadde dårligere forutsetninger enn resten å jobbe med. Plantronics har nemlig valgt å deaktivere wideband-tilkobling til mobiler som standard, slik at det du får servert er en mye mer komprimert lydstrøm enn på resten.

Med wideband aktivert (i PLT Hub-appen) ble det betydelig bedre, og selv i til dels ganske støyete omgivelser fremstår Voyager-hodetelefonene som rimelig gode - kun et lite hakk bak de to beste, som altså er Jabra og Cisco. De demper ganske mye av omgivelsesstøyen, og det er behagelig for motparten, men om det blir ordentlig bråkete rundt deg blir de så ivrige at også stemmen kan forsvinne litt i algoritmene.

Plantronics-hodetelefonene pauser i likhet med Epos-hodetelefonene musikk på telefonen om du får en Slack-melding eller annen varsling på PC-en, men de starter i det minste musikken igjen etterpå, så det er litt mindre irriterende. Hadde pausen vært enda litt mindre hadde kanskje dette vært den optimale løsningen, men slik det er nå er den akkurat så lang at det blir litt irriterende. Vi hadde nok skrudd av lydvarslinger her og, og mikrofonen din dempes også her i videosamtaler om det ringer på telefonen.

Voyager 8200 er er i praksis den mer kontorrettede versjonen av Plantronics Backbeat Pro 2, og det høres på lyden. Dette er fyldig, basstungt og engasjerende, men samtidig ganske åpent og luftig. Mangel på AAC-støtte er riktignok et visst minus.

Støydempingen er på sin side ikke mye å skryte av. Voyager er de hodetelefonene i testen som demper minst, og det er i det hele tatt liten forskjell på støydempingen på og av. De er nok hakket bedre på å dempe typisk kontorstøy enn de er på fly, men disse ville vi nok ikke kjøpt for støydempingens del. Sånn sett føles også de ulike støydempings-innstillingene noe poengløse.

Voyager 8200 kan vendes innover, men de kan ikke legges videre sammen, så de er ikke like lette som en del av konkurrentene å ta med seg. Det følger dessuten kun med en tøypose til oppbevaring, ikke noe etui. Det er synd. Batteritiden er kurant, men mikroUSB føles litt gammeldags - riktignok mer forståelig her enn hos Epos, siden disse ble lansert for et par år siden.

Det er egentlig lite galt med Plantronics Voyager 8200 UC, men de utmerker seg heller ikke positivt i noen spesiell retning. Lyden er god, samtalekvaliteten er godkjent, men støydempingen er ganske svak og de er kanskje heller ikke akkurat noen designbomber. Du trår dog ikke veldig feil om du velger disse, og de koster dessuten ikke spesielt mye mer enn BackBeat Pro 2 nå til dags.

Plantronics Voyager 8200 UC
7.5
Bra

Plantronics Voyager 8200 UC

7.5
Bra

Fordeler

 • +
  Fyldig og god lyd
 • +
  Smart rullehjul for volumjustering
 • +
  Demper mye omgivelsesstøy under samtaler
 • +
  Støtter Aptx
 • +
  Stort sett god håndtering av flere kilder samtidig

Ting å tenke på

 • Du må inn i appen for å aktivere HD-tale
 • Svak støydemping
 • Demper i overkant mye når det er bråkete rundt deg, stemmen blir lett grøtete
 • Kun tøypose, ikke etui. Ikke sammenleggbare
 • Mikro-USB til lading
 • Demper lyden din i videosamtaler om det ringer på mobilen

Kanskje mer kontor enn fritid: Logitech Zone Wireless

Testens billigste sett kommer fra Logitech, og må sies å være en relativt rimelig inngang til kategorien vi tester. Uheldigvis kommer det også med visse kompromisser, hvor batteritiden kanskje er det fremste. 14 timer er litt snaut når enkelte av konkurrentene nærmer seg 30, og det følger heller ikke med noe etui for oppbevaring.

Noe som imidlertid følger med er en USB-C-adapter, som er kjekt. Zone Wireless er også det eneste settet i testen som støtter trådløs lading i form av en Qi-plate på den høyre øreklokka. Det skal også sies at hodetelefonene kan knekkes sammen, så de blir veldig kompakte og enkle å pakke i sekken.

Samtalekvaliteten er dessuten ganske ålreit. I stille omgivelser merkes kanskje at mikrofonen til Logitech ikke er i stand til å gjengi helt den samme fylden og dynamikken som de beste, men den klarer å isolere stemmen vår godt og demper også godt med omgivelsesstøy når det er bråkete rundt. Absolutt godkjent her, altså, men i motsetning til hos Jabra kan du ikke bruke mikrofonen om ikke bommen er vippet ned - mikrofonen dempes automatisk når du vipper den opp.

Logitech Zone Wireless er ett av få sett i testen som beholder mikrofonen aktiv om det ringer i telefonen mens du er i en videosamtale på PC-en. Det ringer riktignok høyt i hodetelefonene, så det er ikke bare-bare å få med hva som eventuelt blir sagt. De lar seg heller ikke avbryte om du spiller musikk fra mobilen og det spretter inn en varsling på PC-en, som er bra.

Støydempingen er ganske grunnleggende - kanskje hakket bedre enn hos Plantronics, men de tar til gjengjeld igjen med å ha en viss passiv støydemping som Logitech-hodetelefonene ikke har. Støydempingen «spraker» dessuten en del om du beveger fort på hodet her, som er en smule irriterende.

Lyden er nok kanskje den minst imponerende i testen, med en litt i overkant avrundet diskant og et litt lite luftig og stort lydbilde. Equalizeren i Logitech-appen hjelper riktignok litt, så resultatet blir ikke så aller verst, men dette er nok det settet vi ville valgt sist om lydkvaliteten var hovedkriteriet.

Totalt sett er det ikke noe i veien med Logitech Zone Wireless, de bare er heller ikke utpreget gode på noen områder. Om bruken hovedsaklig skjer på kontoret, gjør imidlertid disse absolutt det viktigste godt.

Logitech Zone Wireless
7
Bra

Logitech Zone Wireless

7
Bra
sitatEt enkelt, men ganske godt par hybridhodetelefoner

Fordeler

 • +
  Ganske god lyd etter litt justering
 • +
  Rimelig god samtalekvalitet
 • +
  USB-C-adapter følger med
 • +
  Relativt lav pris
 • +
  God håndtering av flere enheter samtidig
 • +
  Støtter trådløs lading

Ting å tenke på

 • Ingen AAC- eller Aptx-støtte
 • Ikke spesielt god støydemping; spraker når du beveger på deg
 • Kan ikke brukes til samtaler uten å felle ned mikrofonen
 • Noe svak batteritid
 • Etui følger ikke med.

Eier du noen av produktene i samletesten?

Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Jabra Evolve2 85 UC Stereo
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Cisco Headset 730 Wireless
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Sennheiser EPOS Adapt 660 MS
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Plantronics Voyager 8200 UC
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Logitech Zone Wireless
annonse