Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

SamletestDen beste store termokoppen

Den beste store termokoppen for både tur og jobb

Vilde M. Horvei, Tek.no

Oppdatert november 2022 med tre nye termokopper: Starbucks Tumbler Luxor, Kambukka Etna 0,5 og Mizu V5.

Vi har testet store termoser, og vi har testet små termokopper. Men hva med termokopper som rommer mer enn én kopp kaffe, og som kan brukes både som turkopp og pendlerkopp for de virkelig kaffetørste?

Nå har vi endelig testet dette også. For la oss være ærlig. Det er veldig komfortabelt å ha en stor nok termokopp til at du kan nyte kaffe på tur, uten å måtte sette deg ned og styre med en termos. Likeledes er det kjekt å ha med seg ekstra kaffe på jobb, spesielt hvis (basert på erfaring) kaffen fra jobb smaker som gift ispedd koffein.

Disse termokoppene er med i testen:

 • Thermos JMW 0,5
 • Hydro Flask Wide Mouth 0,5 L
 • Stanley NeverLeak
 • Stanley Trigger-Action Travel Mug
 • Urberg Vacuum Mug
 • Urberg Tumbler Double
 • Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0,6 L
 • GSI Outdoors Microlite Flip 500
 • GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle
 • Starbucks Tumbler Luxor
 • Kambukka Etna 0,5
 • Mizu V5

Slik har vi testet

Som i vår tidligere test av termokopper er det visse kriterier som er viktigere enn andre. Den må kunne holde væsken varm og unngå lekkasje. Når man velger termokopp fremfor termos er det også fordi man vil drikke direkte av termokoppen. Da forventer vi også at den er god å drikke av. Og så er det greit at den enkelt lar seg rengjøre og er praktisk å håndtere.

Vurderingene i denne testen vektlegger både behovet for kaffe selv etter ankomst jobb, men ikke minst også som turkopp. Vi vektlegger de ulike kriteriene i denne rekkefølgen:

 • Det aller viktigste er at koppen holder varmen, og her lener vi oss, som alltid, på temperaturmålingene våre.
 • Den må være tett, for ingen liker kaffe utover hverken sekken, lommen eller skrivebordet.
 • Dernest må den også være komfortabel å drikke av.
 • Alle andre vurderinger kommer i tillegg til de tre viktigste kriteriene.

Termokopper av den størrelsesordenen vi denne gangen har testet er i mindre grad tenkt for koppholderen i bil, rett og slett fordi de enten er for høy eller bred. Vi har likevel oppgitt diametermål for dem som kanskje likevel har en passende koppholder. For ordens skyld: en gjennomsnittlig koppholder har et diametermål på omtrent 7 centimeter.

Alle termokoppene har tilbrakt til sammen tolv timer i kjøleskap, samt ni timer i en fryser (-18°C). Etter ni timer i fryseren var de aller fleste sunket så drastisk at det ble meningsløst å vurdere det lenger. Men én termos holdt fortsatt koken.

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.47LStanley NeverLeak Travel Mug 0,47LThermos JMW 0,5Urberg Vacuum Mug Black 0,45Urberg Tumbler Double 500ml Midnight NavyHydro Flask Wide Mouth Flex 0,47Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0,6 LGSI Outdoors Microlite Flip 500GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle.Mizu V5Kambukka Etna 500Starbucks Tumbler
Volum0,47 L0,47 L0,5 L0,45 L0,5 L0,47 L0,6 L0,5 L0,57 L0,45 L0,5 L0,47 L
MaterialeAluminium, StålAluminium, StålAluminium, StålAluminium, StålAluminium, StålAluminium, StålAluminium, StålAluminium, StålRustfritt stål, Polypropylene, SilikonStålStålRustfritt stål
Oppgitt vekt360 g453 g305 g340 g300 g336 g272 g224 g-354 g310 g302 g
Oppgitt mål (HxD)22,7 x 7,2 cm20,9 x 7,2 cm23,6 x 6,9 cm19,5 x 8,5 cm13,5 x 8,5 cm20,1 x 5,7 cm24,4 x 7 cm23,4 x 6,6 cm22 x 7 cm8 x 19 cm7,1 x 21,9 cm7 x 19,5 cm
RengjøringTåler oppvaskmaskinTåler oppvaskmaskinTåler oppvaskmaskinIkke oppgittIkke oppgittLokket tåler oppvaskmaskin, flasken bør håndvaskesTåler ikke oppvaskmaskinIkke oppgittIkke oppgittIkke oppgittLokket tåler oppvaskmaskinTåler ikke oppvaskmaskin

Best i test: Thermos JMW 0,5l

Thermos gjør ett eller annet sykt bra. For dette er intet mindre enn tredje gangen på rad at de vinner våre termo-tester. Utover at de er gode på temperaturmålingene og gode å håndtere, så har de alltid det lille ekstra ved seg.

Thermos JMY til venstre, Thermos JMW til høyre.
Vilde M. Horvei, Tek.no

Denne testens Thermos’ termokopper er fra JMW-serien, og en utgave som er nesten lik Thermos’ 0,35-liters kopp, som vi testet tidligere. Men det er noen forskjeller. Blant de mest merkbare forskjellene er lokket.

Prinsippet er det samme: den har et lokk som man spretter opp ved hjelp av en åpne-knapp for å drikke av det. Når man lukker denne igjen setter man på en ekstra «lås» for å sikre at den ikke lekker. Men låsen på nåværende testutgave har kun et stål-feste, fremfor den store og lett tilgjengelige låsen fra foregående test. Den er litt mer klønete å åpne, men funksjonen er helt fin.

Varmen er det, i kjent stil, ingenting å si noe på. Faktisk er det her snakk om ren utklassing. Etter 9 timer i fryseren kan Thermos skilte med temperaturmålinger på over 50 grader celsius – som den eneste. Kaffen er varm, sjelen er lykkelig og turen, eventuelt kaffen på jobb, er reddet.

Den er også god å drikke av, lekker ikke, er enkel å rengjøre, god å holde i og ser generelt bra ut – selv om vi i en tidligere test kalte en lignende termokopp sitt utseende for et «portabelt toalett».

Dette er uten tvil testens beste termokopp, og absolutt den vi velger å både ta med oss på tur, samt som nødhjelp for å slippe å drikke kontorkaffen.

Thermos JMW 0,5
9
Imponerende
Best i test

Thermos JMW 0,5

9
Imponerende
sitatHolder kjempegodt på varmen og er god å drikke av.

Fordeler

 • +
  Eneste termokoppen som holder på varmen mer enn 9 timer
 • +
  God drikkekomfort
 • +
  Holder aller best på varmen
 • +
  God å holde i

Ting å tenke på

 • Litt klønete å åpne

Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0,6 L

Vilde M. Horvei, Tek.no

Det enkle er ofte det beste, og nok en gang seiler Asaklitts termokopp inn på en solid andreplass.

Som sin lillebror har også denne koppen et lokk som du spretter opp for å drikke. Lokket i seg selv har en egen «flipp», som du fester lokket med for at den skal holde seg låst.

Helletuten er noe smalere enn Thermos sin, hvis design den har mange likheter med forøvrig, men det gjør den overhodet ikke noe dårligere av den grunn.

Den holder veldig godt på varmen, og sørger således for at kaffen vår er varm selv etter 9 timer i fryseren. Med sine 5 grader celsius ligger den testvinneren hakk i hæl.

Vi har tidligere fått inn det samme produktet, men med en lekkasje, som vi antok var en produktfeil. Dette mener vi fortsatt at det er, da vi ikke kan finne antydning til vannlekkasje.

Billigmerket Asaklitt imponerer med andre ord nok en gang!

Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0.6L
8.5
Meget bra
Godt kjøp

Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0.6L

8.5
Meget bra
sitatGode funksjoner og sterke temperaturmålinger til en billig penge.

Fordeler

 • +
  Holder svært godt på varmen, lenge.
 • +
  Enkelt design
 • +
  Koster ikke allverdens
 • +
  God å drikke av

Ting å tenke på

 • Noe klønete å åpne lokket.

GSI Outdoors Microlite Flip 500

Vilde M. Horvei, Tek.no

GSI sin «flipp»-termokopp har flere likheter med både første- og andreplass i testen: den holder godt på varmen, har et «flipp-lokk», og er enkel og god og bruke.

Derimot har den en annen låsemekanisme med en knapp man dytter opp og ned for å åpne/låse lokket. I prinsippet supergenialt fordi det er så enkelt. I praksis kan man være uheldig hvis låsemekanismen dyttes opp av hva enn man har i sekken. Da er veien kort til at flipp-lokket spretter opp og kaffen danderer innsiden av sekken.

Til gjengjeld har den en form som enkelt går i lommen på turbuksen. Samt er såpass behagelig å holde i at vi fint tar den med på en løpetur til bussen for å rekke jobb.

Den har, som sin lillebror, en vannstråle som «humper» litt når du drikker av den. Altså at vannet ikke kommer i en tydelig stråle, men oppleves å komme i bølger.

Akkurat dét er derimot en smal sak, all den tid termokoppen generelt er en stødig og god kopp, om enn noen hakk dyrere enn topplasseringene.

GSI Outdoors Microlite Flip 500 Black
8
Meget bra

GSI Outdoors Microlite Flip 500 Black

8
Meget bra
sitatHolder godt på varmen og er enkel å bruke.

Fordeler

 • +
  Behagelig å drikke av
 • +
  Holder godt på varmen
 • +
  Enkel å bruke
 • +
  God å drikke av

Ting å tenke på

 • Låsemekanismen kan fort gå opp.
 • Drikkestrålen er litt «hakkete»
 • Koster mer enn andre

Stanley NeverLeak 0,45

Blant testens flotteste termokopper. Den fine blåfargen, kombinert med det enkle, smale designet gjør den utvilsomt til et blikkfang.

Dens lillebror, Stanley NeverLeak 0,35 L, opplevde vi at var noe ubehagelig å drikke av. Overraskende nok er det ikke samme opplevelsen med denne. Grunnen er at den er bredere i lokket, og dermed ikke skraper kantene i kinnet når du drikker.

Og flott er det, for den har helt greie temperaturmålinger i kjøleskap (50 grader etter 9 timer, 43 grader etter 12 timer). Om enn noe dårligere i fryseren (36 grader etter 6 timer, 22 grader etter 9 timer). Det er langt unna testvinneren, men fortsatt blant de øvrige i testen.

Men pass på, vi har opplevd å ikke lukke dette lokket ordentlig, med det som følger at frysen frosset grunnet lekkasje. Lokket må nemlig skrus helt rundt slik at drikkeåpninger forsvinner under topplokket.

Tar vi den med på tur? Ja, den er absolutt en kandidat. På kontoret? Hvorfor ikke.

Stanley NeverLeak Travel Mug 0,47L
7.5
Bra

Stanley NeverLeak Travel Mug 0,47L

7.5
Bra
sitatSer utrolig lekker ut, men ikke den beste å drikke av

Fordeler

 • +
  Enkel å rengjøre
 • +
  Meget pent design
 • +
  God å holde i
 • +
  Holder greit på temperaturen en stund

Ting å tenke på

 • Fare for å kløne til lokket og derfor søle i sekken

GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle

Vilde M. Horvei, Tek.no

Knallblå dingser har en spesiell plass i hjertet mitt. Hvem vil vel ikke våkne til både koffein og farger som er i vesentlig bedre humør enn deg selv?

Den er også merkbart god å drikke av, og har en enkel flippløsning hvor du åpner og lukker toppen for å drikke. Pen farge, god å holde i og enkel å bruke, topp stemning. Derimot kan den flippen vise seg å bli svakere over tid, og således by på problemer. Men det blir spekulasjoner.

Derimot er den, mye i likhet med Hydro Flask, en av testens andre blå termokopper, bare helt greit på temperaturmålingene. Den er lang fra dårlig med sine 50 grader celsius etter seks timer i kjøleskapet. Men den er også et stykke unna topplasseringene, som blant annet kan skilte med 62 grader celsius etter seks timer i fryseren.

Også i likhet med Hydro Flask er at den kommer med en egen lettvint hank. Helt toppers for oss som trenger å røske med oss koppen på vei ut døren, men som allerede har hendene fulle av nøkler, votter, sekken og jakken.

Alt i alt en god termokopp for kortere turer.

GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle 0.57L
7.5
Bra

GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle 0.57L

7.5
Bra
sitatEnkel å bruke og god å drikke av.

Fordeler

 • +
  God å drikke av
 • +
  Praktisk feste bak på termokoppen
 • +
  Enkel flipp for helletuten

Ting å tenke på

 • Ikke den beste til å holde på varmen over tid.
 • Flippen som åpner helletuten kan bli svak over tid

Hydro Flask Wide Mouth 0,5 L

Dette er mer eller mindre en tro kopi av 0,35 liters utgaven av Hydro Flask, som vi testet tidligere. Bare i en størrelse større.

Som med den tidligere utgaven termokopp har vi lært oss å bli skikkelig glad i håndtaket på koppen. Om den røskes med for å løpe til bussen, eller røskes med fordi langt inni skauen der fant bikkjen ut at «NÅ har vi sittet for lenge i ro» så kommer det håndtaket til nytte.

Den har også en smart måte å sjekke at lokket faktisk er lukket. Når du vrir om på topplokket og du ser den røde flaten under, da er den lukket. Vrir du den tilbake åpner du for å kunne drikke. Grei siste sjekk før man eventuelt legger flasken i sekken.,

Temperaturmålingene er så-som-så. De er midt på treet, men det er ikke krise heller. Etter seks timer ligger vi på 53 grader. Skulle du ha behov for en 9–12 timerstur da velger du noe annet. Men da er vi fort gjort over på termoser istedenfor.

Hydro Flask Wide Mouth Flex 0.47L
7.5
Bra

Hydro Flask Wide Mouth Flex 0.47L

7.5
Bra
sitatPraktisk kopp, med spennende design.

Fordeler

 • +
  God å drikke av
 • +
  Praktisk håndtak
 • +
  Lokket er utskiftbart
 • +
  Praktisk med rødt parti under drikkeåpning for å vise at den er låst

Ting å tenke på

 • Ikke den beste til å holde på varmen over tid.

Stanley Trigger-Action Travel Mug

Den er jo magisk å drikke av. Enkel knapp bak på topplokket åpner drikkeåpningen, og selve formen på lokket gjør at nesen ikke moses inn i flasken når du drikker.

Den er kjempegod å holde i, ser fabelaktig ut med Stanleys kjenningsfarge grønt, og er i utgangspunktet en favoritt hos oss.

Men, så er det som tidligere – temperaturmålingene er gjennomsnittlig til dårlig. I kjøleskap holder den helt greit (50 grader etter ni timer, 43 etter tolv timer), men det blir vesentlig lavere i fryseren (36 grader etter seks timer, 22 etter ni timer). Hvor lang tur du skal gå, samt hvor kaldt det er bør tas med i betraktningen hvis du skal gå for denne termokoppen.

Men funksjonsmessig er den absolutt noe å trakte etter.

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.47L
7
Bra

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.47L

7
Bra
sitatDenne serien er best på drikkekomfort, men ikke på å holde på varmen

Fordeler

 • +
  Aller best å drikke av
 • +
  Meget pent design
 • +
  Enkel å rengjøre
 • +
  God å holde i

Ting å tenke på

 • Holder kun på varmen hvis den brukes i varmegrader

Urberg Vacuum Mug

En i særdeleshet stilren termokopp. Superenkelt og slank design, som buer noe ut mot toppen. Det gjør den også veldig god å holde i.

Derimot har den en drikkeåpnings-flapp som vi mistenker de har adoptert fra Bodum-koppen, som vi testet tidligere. Og det er dumt, for den hatet vi fordi den var vond å løfte opp. Det er også denne. Men i motsetning til Bodum-koppen, så lekker ikke Urberg.

Drikkeopplevelsen er for så vidt grei, selv om strålen er noe bred. Men den har ikke fantastiske temperaturmålinger. Den fikser helt greit seks timer i kjøleskap (44 grader celsius), men etter ni timer er vi nede i 34 grader. Målingene fra fryseren viser at den når under 50 grader allerede etter tre timer (47 grader), og etter ni timer har du fått deg iskaffe på fem grader.

Termokoppen til Urberg er helt grei i noen timer. Men utover det er den sjanseløs.

Urberg Vacuum Mug 0,45
6.5
Helt greit

Urberg Vacuum Mug 0,45

6.5
Helt greit
sitatPent design, men den holder ikke så lenge på varmen

Fordeler

 • +
  Enkelt og pent design
 • +
  Helt grei drikkeopplevelse

Ting å tenke på

 • Holder ikke så lenge på varmen
 • Åpne-flippen er hard å få opp

Kambukka Etna 0,5

I likhet med Kambukka sin 0,3 liters termokopp, har også denne vesentlig større utgaven helt geniale låsemekanismer. Med sine tre innstillinger for «låst», «lukket» og «åpen», skal det vanskelig gjøres å skylde på termokoppen for kaffe utover sekken. Supersmart.

Derimot faller denne lavere ned på vår liste enn dens lillebror, rett og slett fordi temperaturmålingene ikke når helt opp. Det er ikke helt krise, men det er klart, etter tre timer i fryseren er det over 20 grader forskjell mellom Kambukka (49 grader celsius) og testvinneren Thermos (76 grader celsius).

Og så finner Kambukka mye på generelt gode løsninger. Foruten de nevnte smarte låsemekanismene, så har den et gummiert ytre nederst på lokket. Dette gjøre det ikke bare enklere å ta lokket av og på, men er behagelig å holde rundt til tross for at koppen forøvrig er blitt kald.

Dessuten har den en anstendig drikkestråle. Den heller ikke for mye, om noe kanskje litt for lite, men du søler i alle fall ikke kaffe nedover haken.

6
Helt greit
sitatDårlige temperaturmålinger, men har i det minste smarte låsefunksjoner

Fordeler

 • +
  Smart låsefunksjon

Starbucks Tumbler Luxor

Starbucks er tilsynelatende mer opptatt av å selge søppel til en høy pris, enn å lage kvalitet. I alle fall hvis vi skal tro deres evne til å produsere termokopper.

Foruten deres dårlige markedsføring av en resirkulert plastkopp som «termokopp» i en annen termokopptest, så er også denne faktiske termokoppen dårlig på termo.

Det er klart, vi har høyere forventninger til termokopper enn at man bare skal drikke av den kjapt på vei til kontoret. Vi vil faktisk kunne bruke den til å ta med varm drikke på turer som varer lenger enn løpeturen til bussen. Og denne koppen fikser ikke mange timene før den takker for seg.

Men skulle du vurdere å kjøpe en overpriset termokopp som ikke holder på varmen lenger enn et par timer (som kan være nok for mange), så kan i alle fall Starbucks skilte med en enkel åpne/lukke-funksjon. Den flippes bare rett opp og voila, så har du en ok væskestråle.

Vi anbefaler likevel vesentlig billigere og bedre termokopper. Eller i alle fall bare bedre.

 Starbucks Tumbler Luxor Black
4.5
Svakt

Starbucks Tumbler Luxor Black

4.5
Svakt
sitatHolder ikke på varmen og er dårlig å drikke av

Fordeler

 • +
  Det er jo utvilsomt en lekker kopp

Ting å tenke på

 • Dårlig lukkefunksjon
 • Dårlige temperaturmålinger
 • Koster mye for veldig lite

Urberg Tumbler Double

Denne koppen funker overhodet ikke til tur. Med mindre du er av typen som helst tar med porselensserviset til skogs, men tenker at du skal «modernisere» det litt med termo fremfor porselen. Den er nemlig formet som en stor kopp.

Designet er jo upåklagelig hvis du skal bruke den på kontor, da den har et lokk over koppen for å holde varmen. Spesielt bra er det for premiekløner som undertegnede hvor vanlige kaffekopper nærmest daglig tar sats utover skrivebordet.

Men så viser det seg at den lekker. Mye. Det er faktisk nesten smartere å drikke av en vanlig kopp for å unngå den falske-sikkerheten. For her siver vannet ut.

Temperaturmålingene er også testens nest-dårligste. Dermed er det lite som teller i favør av denne koppen. Hvilket er synd, for den ser jo så bra ut.

Urberg Tumbler Double 500ml Midnight Navy
4
Svakt

Urberg Tumbler Double 500ml Midnight Navy

4
Svakt
sitatDårlige temperaturmålinger og den lekker

Fordeler

 • +
  Formet som en faktisk kopp - perfekt form for kontoret
 • +
  Ok drikkeopplevelse

Ting å tenke på

 • Den lekker en hel del.
 • Dårligst på temperaturmålinger

Mizu V5

Den ser så enkel og smart ut, men synet bedrar. For åpne/lukkemekanismen gav oss vondt i tommelen - den må dyttes av kanten - og selv om drikkeåpningen er helt grei så kommer vannet ut i en så tjukk stråle at du er garantert å brenne leppen og søle utover genseren.

Men alt dette kunne nesten blitt tilgitt hvis temperaturmålingene viste seg å være helt fantastiske, men de er nærmere fenomenalt elendig. Hvordan målingene klarer bli så dårlige på det som fremstår som en helt anstendig termokopp vites ei, men kunststykket er gjennomført.

For å gjøre vondt verre koster koppen over 500 kroner. Det er altså 500 kroner mer enn vi er villig til å betale for en kopp som ikke gjør noe som helst bra.

Mizu V5 termokopp 450 ml
3.5
Dårlig

Mizu V5 termokopp 450 ml

3.5
Dårlig
sitatHøy pris for elendig kopp

Fordeler

 • +
  Er stilren

Ting å tenke på

 • Vond å lukke og åpne
 • Elendige temperaturmålinger
 • Heller væske dårlig
 • Koster en del (for en ikke så god termokopp)

Eier du noen av produktene i samletesten?

Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse

Thermos JMW 0,5
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Thermos JMW 0,5
Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0.6L
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Asaklitt Insulated Travel Tumbler 0.6L
GSI Outdoors Microlite Flip 500 Black
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
GSI Outdoors Microlite Flip 500 Black
Stanley NeverLeak Travel Mug 0,47L
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Stanley NeverLeak Travel Mug 0,47L
GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle 0.57L
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
GSI Outdoors Microlite 570 Tour Bottle 0.57L
Hydro Flask Wide Mouth Flex 0.47L
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Hydro Flask Wide Mouth Flex 0.47L
Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.47L
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.47L
Urberg Vacuum Mug 0,45
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Urberg Vacuum Mug 0,45
Kambukka Etna 500 ml
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Kambukka Etna 500 ml
 Starbucks Tumbler Luxor Black
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Starbucks Tumbler Luxor Black
Urberg Tumbler Double 500ml Midnight Navy
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Urberg Tumbler Double 500ml Midnight Navy
Mizu V5 termokopp 450 ml
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Mizu V5 termokopp 450 ml
annonse