Tek.no

Unboxing Asus ROG Raidr

Vi åpner opp esken med Asus' ekstrem-SSD

Vi har fått fatt i den heftige ROG Raidr.

Asus ROG Raidr Express er en PCI-Express-basert SSD.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Varg Aamo
29 Okt 2013 17:30

Side 1

Da vi tidligere i år avla CES-messen i Las Vegas en visitt fant vi en ganske så uventet overraskelse. Inne på hotellrommet hvor Asus hadde rigget seg til ventet nemlig ROG Raidr på oss, selskapets aller første SSD, godt beskyttet inni en solid plastmonter. Den gang var de aller fleste detaljene strengt hemmelig, og vi fikk ikke engang svar på når enheten kunne komme til å være klar for markedet.

Noen måneder senere løftet imidlertid Asus solid på sløret, og gikk ut med alle spesifikasjonene på sin aller første SSD. Med kapasiteter på 120 GB og 240 GB skulle de tydeligvis ikke rette seg mot de samme ekstremkundene som OCZ RevoDrive 3 X2, som kommer med inntil fire ganger så høy kapaistet. Snarere satser Asus på spillerne – og særlig de som vil ha den aller kjappeste teknologien til noen få, utvalgte favorittspill.

Dét er jo også det selskapets ROG-serie handler om, og nå har vi endelig fått et eksemplar av godsakene i hus, på lån fra Komplett. Asus har nemlig rett og slett ikke nok eksemplarer til å låne ut til alle journalister som vi ha, så da måtte vi ta saken i egne hender; siden det tross alt er flere måneder siden Asus ROG Raidr ble lansert på ordentlig.

Et par små borrelåser holder på plass flappen, men bakenfor kan vi gløtte inn på selve enheten.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Pent innpakket i en formtilpasset pappeske ligger selve SSD-en.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Når vi løfter SSD-esken opp, finner vi også et skjult lite rom med bruksanvisning, hurtigstartguide og driver-CD.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Enheten har en lekker, matt sort overflate med drøssevis av luftehull.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

Bla over til neste side for mange flere bilder av ROG Raidr »

Les også