Tek.no

Unboxing Sony Xperia Z2

Vi pakker ut Sonys nyeste toppmodell

Bli med på unboxing i det fri!

Finn Jarle Kvalheim
26 Apr 2014 06:00

Tiden er inne for å ta fatt på den tredje av årets mest etterlengtede Android-telefoner. Fra før har vi sett HTC og Samsung vise frem sine beste kort. Nå har vi fått inn testeksemplar av Sony Xperia Z2. Men, aller først skal vi pakke ut telefonen.

Som du kanskje så, fulgte det ikke med USB-lader i esken på testeksemplaret vårt. Det hender seg av og til med testprodukter, men det skal naturligvis ikke skje med telefonene du kjøper i butikk.

Sony Xperia Z2 har en rekke nyheter, men designmessig holder Sony seg på samme sti som med de eldre Xperia Z-modellene.

Sony har lagt ved noen ganske enkle hodetelefoner i esken til Xperia Z2. Ved siden av kan du kjøpe løse støykansellerende hodetelefoner fra selskapet. De fleste støykansellerende hodetelefoner koster greit over tusenlappen. Disse koster rundt 600 kroner. Årsaken er at teknologien som tar seg av fasevending av lyden sitter i telefonen.

Dette er en ny egenskap ved Xperia Z2. Vi kjenner ikke til andre telefoner som kan gjøre akkurat dette. Ulempen er at denne delen av funksjonaliteten naturligvis ikke vil virke om du kobler hodetelefonene til en annen telefon.

Vi kommer tilbake med test av Sony Xperia Z2 rett over helgen.

Les testene av HTC og Samsungs toppmodeller:

annonse

Les også