Tek.no

Unboxing Samsung UE65H8505

Vi pakker ut Samsungs nye 4K-versting

Her gjøres flaggskipet klar for test.

Vegar Jansen / Hardware.no
Ole Henrik Johansen
1 Mai 2014 07:00

Her er TV-en på vei ut av esken

Våren har for alvor gjort sitt inntog her til lands, og med våren begynner også norske butikker å fylles opp med årets TV-nyheter. Vi fikk en smakebit på hva den nye 4K-oppløsningen hadde å tilby allerede på høsten i fjor, og i år vil det komme langt flere modeller.

I den forbindelse har vi fått inn Samsungs nye 4K-versting, UE65H8505, til test her på bruket. Dette er så vidt vi vet den råeste modellen som selskapet slipper i år, for det virker tilsynelatende ikke som de har noen planer om å fornye sin eksisterende 9000-serie enn så lenge.

Foruten å kunne gi deg fire ganger så høy oppløsning som en tradisjonell Full HD-skjerm, følger denne TV-en også en annen het trend; den er nemlig buet. Fra før har vi testet lillebror UE55H8005, som også var en buet variant, og som imponerte på flere punkter.

Bli med når vi kaster oss over den nye toppmodellen, og gjør den klar for testing:

En stor eske er på plass. Legg merke til at denne neppe er like stilig som den du får utlevert i butikken. Dette er nemlig et testeksemplar, og farger på esken er ikke i fokus. (Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no)
Merkelappen er ikke til å ta feil av. Vi snakker om Samsungs nye toppmodell UE65H8505.Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no
Det første vi må gjøre er å løfte av toppen på esken. .Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no
Isoporen som skal beskytte toppen av TV-en passer også på tilbehørsesken.Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no
Her er toppdelen av esken, samt isoporen fjernet. Pass på, for TV-en står nå kun i den nedre delen av esken, og den kan fort vippe om du skumper bort i den. (Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no)
Samsungs nye 4K-modell er buet. (Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no)

Les også