SniktittNvidia Shield Tablet

Kan ta opp kampen med iPad Mini og Galaxy Tab

Vi pakker opp Nvidias første nettbrett.

Vi åpner esken

Forrige uke ble det råsterke Nvidia Shield Tablet lansert. Dette er det aller første nettbrettet fra Nvidia, og selv om de markedsfører det som et produkt spesialdesignet for spillere ser vi ingen grunn til at det ikke skal kunne ta opp kampen med etablerte produkter som Apple iPad Mini eller Samsung Galaxy Tab.

I anledning lanseringen tok vi en tur til London for å ta en tidlig sniktitt på det nye nettbrettet. Noen dager senere mottok vi en diger, anonym eske fra Nvidia, og innpakket i en masse bobleplast fant vi en liten, anonym eske – helt sort, og kun dekorert med selskapets logo.

Vi hadde jo en anelse om hva vi ville finne på innsiden, og mistanken viste seg snart å stemme – her var både Nvidia Shield Tablet Wi-Fi, den håndholdte, trådløse kontrolleren til nettbrettet, og omslaget Shield Cover. I denne bildeserien pakker vi ut hele herligheten, og tar en nærmere titt på alt som var i esken.

Vi mistenkte at denne anonyme boksen, uten noen markeringer bortsett fra Nvidias logo, inneholdt vårt Shield Tablet – men sikre var vi ikke.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Vi åpner lokket, og ser straks at Nvidia ikke er beskjedne.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Øverst ligger det flere små esker...Foto: Varg Aamo, Hardware.no
...og under de første eskene, en klar oppfordring.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Kontrolleren, med et par støtter på sidene, er det første som kommer ut av den sorte esken.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Omslaget til nettbrettet fulgte også med.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Nvidia Shield Tablet Cover er en ganske ordinær sak – den festes til nettbrettet, og så har du både skjermbeskyttelse og en fot det kan stå på.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
Det er ikke noe dilldall i esken til Shield Tablet Cover – kun selve omslaget.Foto: Varg Aamo, Hardware.no