Til hovedinnhold
SniktittVideo:

Vi har fått HTC One S til test

Og i dag pakket vi den ut for åpent kamera.

HTC One S er den andre av i alt tre mobiltelefoner i den såkalte One-serien til HTC. Grunnen til at HTC kaller disse mobiltelefonene nettopp dette, er at selskapet mener en slik mobiltelefon er den eneste dingsen du trenger.

Men kan HTC One S virkelig erstatte et vanlig kompaktkamera? Holder musikkspilleren hva den lover? Og er det nye brukergrensesnittet Sense 4.0 virkelig så fantastisk?

Vi skal ikke svare på noen av disse spørsmålene her. Dette og mer kan du lese om når vi om ikke lenge publiserer resultatene av testen vår.

Lillebror

Det vi kan røpe, er at dette er en mindre bror av HTC One X, som vi allerede har lagt ut test av. Det kommer også en enda mindre versjon, som heter One V, og har en litt annen utforming.Vi kan også fortelle at One S har omtrent samme design som One X, men at vi her er tilbake til metall-chassis og avtakbart plastdeksel. Spesifikasjonene på One S er litt enklere enn på One X, som blant annet har firekjerneprosessor og NFC-brikke. One S mangler begge deler.

Les også: Slik fungerer HTCs firekjerneprosessor

Vi kan også fortelle noe annet du ikke ser av bildene, nemlig at One S har en keramisk overflate. Første gang vi hørte om dette tenkte vi det var en dårlig idé. Mobiltelefoner er skjøre nok, om de ikke skal ha porselensdeksler i tillegg.

Men her er det visst nok en eller annen form for ekstrem varmebehandling som griller overflaten på metallet om til noe som kalles keramisk.

Les mer om våre inntrykk når testen er klar, og i mellomtiden kan du kikke nærmere på vår unboxing-video:

annonse