Til hovedinnhold
SniktittOculus Rift

Denne esken har vi ventet på i tre år

Endelig har vi fått Oculus Rift til kontoret.

Hurra, vår Oculus Rift har ankommet! Vi testet den første utgaven allerede i 2013, men det skulle altså ta selskapet tre år før de kunne lansere et produkt de var fornøyde med.

Produktet har gått igjennom en rekke ulike iterasjoner, og vi har stadig blitt mer imponert jo lengre de har kommet. Fra å være et tilnærmet hjemmesnekret prosjekt man festet på ansiktet med bare et par sensorer, har Oculus Rift blitt selve symbolet på moderne VR. At de ble kjøpt opp av Facebook i 2014 sier jo også litt om hvor stort dette har blitt.

Som du kan se i videoen tok vi en titt på hva du kan forvente deg når du åpner Oculus Rift-esken, og gir deg noen ektefølte førsteinntrykk. I tiden fremover vil vi naturligvis teste VR-brillene grundigere, og ikke minst sammenligne dem med hovedkonkurrenten HTC Vive.

På papiret har de to brillene veldig mye til felles, men begge har tilsynelatende sine særegenheter som skiller dem fra hverandre.

Obs: I videoen kom vi i skade for å si at Sonys PlayStation VR har samme oppløsning som Vive og Rift, mens de i realiteten har noe lavere oppløsning, men høyere oppdateringsfrekvens enn disse to konkurrentene.

annonse