Tek.no

Sniktitt

En skikkelig grombærbar

8 Mar 2011 14:50

Hardware/Hannover: Det finnes bærbare vi faktisk trenger, og så finnes det bærbare vi egentlig bare vil ha. Det siste der har skjedd en og annen gang når Asus' og Lamborghinis designere får leke seg sammen på tegnebrettet, og den nye VX7 er ikke noe unntak i så henseende.

Asus' nye Lambo-modell er vel strengt tatt ingen supernyhet, men siden den tross alt ennå ikke er i butikkene er det jo lov å ta en ekstra sniktitt. VX7 kommer også i sort utførelse, men en slik bærbar er lagd for å bli sett på, og da går man naturligvis for den mer utagerende guloransje fargen.

Sort modell kan sees til høyre i bildet.

Om du skulle lure på det er ikke bare Asus VX7 et pent ytre med 15,6-tommers FullHD-skjerm, bakgrunnsbelyst tastatur og håndleddstøtter i lær. Innvendig er den nemlig utstyrt med en Intel Core i7-2630QM, altså en firekjernes Sandy Bridge-prosessor, og takler opp til 16 GB RAM. Det er også gjort plass til to harddisker og et Nvidia GeForce GTX 460M skjermkort med 3 GB GDDR5-videominne. Ytelsen i programmer og spill bør altså være mer enn dugelig.

Asus VX7 har en rumpe vi kan se på i timesvis uten å gå lei.

Vi fikk ingen offisiell pris på herligheten, men det ble hvisket om noe rundt 2000 euro. Den skulle visst finne veien til butikkhyllene "rett etter CeBIT", noe vi tolker som "i løpet av mars måned".

Vi er på Facebook!
annonse

Les også