Sniktitt

Vi har fått Sony SmartWatch 2                  

Nå skal den testes, men først må den pakkes ut. Her er hva vi fant i esken.

Sony SmartWatch 2 er en fjernkontroll til mobilen din, utformet som en klokke. Den kan kjøre flere ulike apper, og har et brukergrensesnitt du som Android-bruker raskt vil kjenne igjen.

Wearable devices

Vi lar oss fascinere av slike klokker, proppfulle av teknologi og spennende funksjoner. Men så langt har vi ikke sett et slikt produkt som er i nærheten av å innfri forventningene. Likevel stiller vi nok en gang med skyhøye forventninger. For før eller senere må de da få det til? Kan dette bli den første smartklokka som faktisk fungerer?

Litt James Bond

Du kan velge mellom rundt 300 apper som kan kjøres på SmartWach 2.

Når vi setter klokken på håndleddet føler vi oss litt som James Bond, til tross for at klokken hverken kan avfyre raketter eller brenne hull på stålplater. Ikke får den oss til å se ut som James Bond heller, selv om SmartWatch 2 ser litt mer eksklusiv ut enn sine forgjengere. Nå skal det ikke mye til, men likevel.

En stripe av metall rundt randen av klokken trekker helhetsinntrykket opp flere hakk.

Ut av boksen

Vi skal nå sjekke hvordan klokken fungerer i praksis, med oppkobling, batterikapasitet, apper, brukervennlighet og det som hører til. Men først pakker vi den ut og ser hvordan klokken tar seg ut, rett fra boksen:

Les også
Sony SmartWatch 2: Klokken som ringer for deg
Les også
Ny smartklokke fra Sony rett rundt hjørnet?
Les også
Samsung har lansert Galaxy Note 3 og sin første smartklokke
Les også
Du kan måtte vente lenge på Apples smartklokke
Les også
I'm Watch: Denne smartklokken kjører Android
Les også
– Vi har gjenoppfunnet treningsklokken
annonse