Til hovedinnhold
SniktittAcer Predator X35

Vi fikk prøve Acer Predator X35

Denne PC-skjermen har omtrent alt vi kan ønske oss.

Ole Henrik Johansen / Tek.no

Tek.no / Berlin: En av tingene som fanger mye oppmerksomhet under årets IFA-messe er spill, og ikke minst spillskjermer. En av disse er Samsungs enorme 32:9-monitor, men også Acer har en råtass på lur.

Blant ultrabrede skjermer er dagens Acer X34 en av de bedre modellene vi vet om. Som en del av den spill-fokuserte Predator-serien, får denne skjermen nå en oppfølger i den flunkende nye X35.

Syltynne rammer og rått design

Vi hadde sansen for designen til dagens X34, og den nye modellen tar dette flere steg videre.

Rammen er syltynne, og foten som følger med kan minne litt om den som er på X34, men er enda et par hakk hvassere og mer futuristisk.

Den nye modellen har også en annen farge, hvor det røde er skiftet ut med en lys korall-blå-farge.

Baksiden av X35 ser rett og slett rå ut
Ole Henrik Johansen / Tek.no

Baksiden har noen elementer med lys i, og i det mørke rommet hvor skjermen vises frem her på messen, ser dette rått ut.

200 Hz og HDR

Dagens X34 kan by på 100 Hz som et maksimalt antall bilder i sekundet. Dette blekner sammenlignet med oppfølgeren, som kan fyre av hele 200 bilder i sekundet – altså dobbelt så mye.

Sammen med et skyhøyt antall bilder i sekundet har modellen også Nvidias G-Sync-teknologi og støtte for HDR.

Foten på skjermen er ganske lik X34, men fortsatt tøffere
Ole Henrik Johansen / Tek.no

Vi får prøve skjermen, og det er lite tvil om at denne skjermen byr på et gnistrende godt bilde hva gjelder farger og dynamikk. Spørsmålet er heller om vi merker forskjellen fra dagens beste skjermer på 144 Hz og opp til 200 Hz.

Vi kan i alle fall ikke skylde på traurige og trege bevegelser når vi blir beskutt i spillet, og det er absolutt ikke noe å utsette på den revnefrie grafikken.

Det største problemet med denne skjermen, slik vi ser det, er at du må belage deg på å sprenge sparekontoen for å sikre kraftig nok maskinvare for å tilfredsstile ytelsen den krever.

For det å trykke ut 200 Hz med en oppløsning på 3440 x 1440 piksler er alt annet enn en enkel oppgave. Men at det er rått å spille på når det først skjer, er det lite tvil om.

Sjekk også ut denne råtassen:
Vi har testet Samsungs nye 32:9-format skjerm ›

annonse