Rykte

– Ny, billig-iPhone kommer i februar

Får fingeravtrykksleser, metallkropp og mange forskjellige farger, ifølge rykte.

Det begynner å bli lenge siden Apple lanserte «billigmobilen» iPhone 5C. Skjønt, billig var litt å ta i, men den skilte seg hvertfall nok fra storebror iPhone 5S til at den fremsto som et rimeligere og noe enklere alternativ. Tiden har imidlertid gått, og telefonen har ikke fått noen oppfølger – men nå kan det hende det skjer snart.

Ifølge PhoneArena skal det versere et dampende ferskt rykte om at Apple allerede i februar vil avduke en helt ny, rimelig iPhone-modell ved navn iPhone 6C.

Metall, flere farger og fingeravtrykkssensor

Dette vil i så fall være en helt ny strategi fra Apple, som har for vane å lansere telefonene sine i september. Ryktet stammer opprinnelig fra den kinesiske siden Technews, som hevder å vite flere interessante ting om den nye modellen.

Som iPhone 5C, skal også denne modellen komme i mange forskjellige farger, men i motsetning til forgjengeren skal 6C være bygget i metall. Videre skal telefonen være utstyrt med en fingeravtrykkssensor, og ha en skjerm på 4 tommer.

Om ryktet skulle vise seg å stemme, vil denne telefonen sannsynligvis dytte iPhone 5S ut av Apples sortiment, slik at modellporteføljen (og prisene) blir seende slik ut (fra dyrest til billigst, laveste pris):

Dette er selvfølgelig med dagens valutakurs, og vi vet ingenting om hva Apple faktisk kommer til å gjøre. Men med tanke på at iPhone 5C i sin tid dyttet iPhone 5 ut av sortimentet, vil det virke naturlig at iPhone 6C skal dytte ut iPhone 5S.

Vi sammenfattet noen av de mest spennende iPhone-konseptene:
Er det slik iPhone 7 vil se ut? »

(Kilde: PhoneArena)

Les også
Denne prototypen kan være Apples nye mini-telefon
annonse