Rykte

Samsung Galaxy Note 6 kan komme til sommeren

Og det har også begynt å dukke opp spesifikasjoner til Note 5-oppfølgeren.

Samsungs nye toppmodell Galaxy S7 har nettopp blitt lansert, men allerede nå har det begynt å dukke opp rykter om enda et nytt flaggskip fra selskapet. Blant andre nettstedet Android Authority melder nemlig at Galaxy Note 6 kan være nært forestående.

Rykter som har dukket opp i Sør-Korea skal ha det til at den nye brettmobilen vil komme på markedet i juli i år - og at den vil komme med Android N innabords.

Får trolig større skjerm

Opplysningene er altså på ingen måte offisielt bekreftet. Galaxy Note 5 ble imidlertid lansert i august i fjor, og med tanke på at Note-modellene har hatt en tendens til å bli lansert med cirka ett års intervaller, virker det ikke usannsynlig at Note 6 kan komme i juli.

Galaxy Note 5.

Når det gjelder spesifikasjonene til den nye brettmobilen kunne blant andre International Business Times forrige måned bringe et knippe opplysninger fra ryktebørsen.

Note 6 er ventet å få en skjerm på 5,8 tommer, altså litt større enn på forgjengeren, med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Den skal visstnok også få hele 6 GB minne, og leveres med enten 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagringsplass. Mobilen er ventet å få MicroSD-støtte.

Samme prosessorer som S7

Når det gjelder prosessor skal den i likhet med Galaxy S7 komme i to ulike varianter; én med Snapdragon 820 og den andre med Samsungs egen Exynos 8890-brikke. Batterikapasiteten skal ha blitt skrudd opp til mellom 3500 og 4000 mAh, fra 3000 på forgjengeren.

Så gjenstår det å se om Galaxy Note 6 vil bli lansert i Norge. Som kjent har Note 5 nemlig uteblitt fra det norske markedet, til tross for at ble lansert andre steder i Europa.

Apple lanserte også nettopp en ny telefon: Slik er nye iPhone SE »

Les også
Slik ser angivelig Samsungs enorme Galaxy Note 6 ut
Les også
ZTEs nye toppmodell har saftige spesifikasjoner og veldig snill pris
Les også
Samsung hopper trolig over Galaxy Note 6 og går rett til Note 7
Les også
Gigantiske Galaxy Note 6 får trolig en «Lite»-utgave
Les også
– Samsung Galaxy Note 6 får ny ladekontakt
Les også
– Galaxy Note 6 blir vanntett
Les også
Apple lanserte kompakt utgave av iPad Pro
Les også
Slik er Apples nye iPhone
Les også
Galaxy Note 5 kommer ikke til Norge
annonse