Til hovedinnhold

Nå skal datoen for iPhone 7-lanseringen være kjent

Kjent ryktemaker mener å vite når Apples neste flaggskip kommer.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

For en del mennesker er det lite som slår lukten av ny elektronikk – og da spesielt når produktet har en eplelogo. Det er derfor ikke uten en viss spenning at folk venter på neste versjon av Apples smartmobil iPhone – som da ventes i sin syvende generasjon.

Nå hevder den smått notoriske ryktemakeren og reporteren Evan Blass å ha fått snusen i den nøyaktige datoen også. I en Twitter-melding nevner han først «uka med 12. september», for så å presisere at telefonen vil gå i salg fredag den 16. september. Apple har da også for vane å slippe ny maskinvare på fredager.

Med lekkasjer og rykter kan vi naturligvis ikke være sikre, men Blass har vist seg å være en ganske så pålitelig kilde tidligere.

Høye forventninger

Ikke uventet har det over de siste månedene versert en rekke rykter og spekulasjoner rundt hva Apple har puttet inn i den kommende modellen – eller modellene. For som med iPhone 6 er det også forventet en Plus-modell.

Blant de mer omdiskuterte ryktene har vi at den vanlige hodetelefonkontakten kan ha blitt fjernet, noe en nylig video også hinter om.

Etter at Samsung ble mobilkamerakonge med Galaxy S7 og S7 Edge, forventer vi også at et nytt flaggskip fra Apple vil ha en solid kameraoppgradering.

Det har også vært snakk om at den nye mobilen vil få en bedre skjerm.

Og hva med hjemknappen?
Den fysiske hjemknappen kan forsvinne på iPhone 7 >>>

(Kilde: 9 to 5 Mac)

annonse