Til hovedinnhold

Se videoen av det som skal være iPhone 7

Ligner iPhone 6S, men mangler én ting mange vil savne.

Skjermbilde fra YouTube-video.

Det ventes at Apple kommer til å lansere sin neste mobiltelefon, iPhone 7, en gang tidlig i september. Nå har en helt ny video av det som skal være telefonen – eller en dummymodell av telefonen – dukket opp på den kinesiske mikrobloggetjenesten Weibo. Det skriver 9to5mac.com.

Videoen viser en 4,7-tommers iPhone 7 ved siden av en iPhone 6s, og i videoen kan vi betrakte den nye telefonen fra alle vinkler.

Svært lik iPhone 6s – men uten hodetelefonutgang

Det er selvfølgelig en viss risiko for at videoen ikke er ekte, selv om den virker troverdig nok. Men det vi får se av telefonen stemmer godt overens med tidligere rykter om iPhone 7.

Av videoen går det frem at iPhone 7 designmessig er veldig lik iPhone 6s, men den mangler én ting: hodetelefonutgangen.

Det har vært litt frem og tilbake på ryktefronten om hvorvidt iPhone 7 vilfå hodetelefonutgang eller ikke – men skal vi tro den kinesiske videoen vil den altså ikke være utstyrt med dette. Det er isåfall dårlig nytt for alle som ønsker å bruke sine eksisterende kablede hodetelefoner med iPhone 7 – hvis da ikke Apple kommer med en eller annen fiffig overgang.

Får den stereohøyttalere?

I stedet for hodetelefonutgangen er det nå små huller på begge sider av Lightning-kontakten. Det kan tenkes at det vil befinne seg en ekstra høyttaler bak disse.

På baksiden av telefonen har Apple endret plastfeltene som inneholder antennene, slik at de ikke går tvers over telefonen – men i stedet langs øvre og nedre kant. Kameraet ser også større ut og sitter nærmere hjørnet av telefonen.

Ifølge 9to5mac vil det også komme en større iPhone 7-modell som ventes å inneholde to kameraer på 12 megapiksler hver.

iPhone 7 kommer trolig ikke i billigutgave:
Apple dropper 16 GB iPhone 7, ifølge rykter »

Vil du få beskjed med en gang iPhone 7 blir tilgjengelig, kan du sette opp prisvarsel hos vår samarbeidspartner Prisguide.no (kommersiell partner).

Her kan du se videoen hvor iPhone 7 sammenlignes med en iPhone 6S:

(Kilde: 9to5mac.com)

annonse