Til hovedinnhold

Dette kan være en ny og større Galaxy S6

Bilde av «Galaxy S6 Plus» skal ha blitt lekket på nettet.

YouTube

Nye mobilrykter popper opp på Internett med ganske høy hyppighet. Rett etter at vi nettopp fikk innblikk i spesifikasjonene til den ennå uannonserte Galaxy S6 Active, har det nå dukket opp opplysninger om nok en utgave av Samsungs nye flaggskipmodell.

Nettstedet GSMArena har fått med seg det som tilsynelatende er lekkede bilder av en større versjon av S6 Edge. Mobilen skal ifølge ryktene bære navnet Galaxy S6 Plus og har en skjerm på 5,5 tommer, mot 5,1 tommer på de vanlige utgavene.

Vil bruke Snapdragon

Bildet som har dukket opp ble sendt av en anonym Internett-bruker og lastet opp i en YouTube-video av mottakeren. Hva som er kilden til bildet er helt uvisst, og derfor må det naturligvis også tas med en stor klype salt.

Den ryktede S6 Plus i fullfigur. Foto: YouTube

Galaxy S6 Plus skal altsåvære en større versjon av Edge-modellen, og ifølge det lekkede bildet vil telefonen også ha et utseende som er mer eller mindre identisk med den buede S6-utgaven, altså bortsett fra størrelsen. På innsiden vil den imidlertid bli litt annerledes.

Ryktene skal nemlig ha det til at Plus-versjonen vil benytte Snapdragon 808-prosessoren i stedet for Exynos-brikken. Snapdragon 808 er den samme man blant annet finner i LGs nye toppmodell G4.

Kan komme snart

Ellers skal mobilen ifølge ryktene by på 32 GB lagringsplass, bakkamera på 16 megapiksler og frontkamera 5 megapiksler, som vi også finner i den ordinære S6.

Når det gjelder tidspunktet for lansering av den nye mobilene er kildene litt delte. Ifølge GSMArena vil mobilen trolig bli avduket på IFA-messen i Berlin i september, men blant andre Cnet meldte nylig at Plus-utgaven antakelig vil bli sluppet i løpet av bare få uker. Ingenting er altså offisielt bekreftet av Samsung.

Det dukket også nylig opp informasjon av hardhaus-versjonen av S6: Her er bildet og alle de tekniske detaljene »

annonse