Til hovedinnhold

Dette skal være bilder av en ekte Note 20 Ultra

Samsung har også annonsert lanseringsdato for telefonen.

Ingen tvil om hvem som har lekket disse.
Jimmy Is Promo/Twitter/montasje
Torstein Norum Bugge

For ikke lenge siden presterte Samsungs russiske avdeling å lekke sitt eget kommende flaggskip, Galaxy Note 20 Ultra. Da dreide det seg kun om et par datagenererte produktbilder.

Nå melder The Verge om at vi kan ha fått servert de første bildene av telefonen i levende live, altså i form av preproduksjonsmodeller. Samtidig med dette har også Samsung selv annonsert et «Unpacked»-event for 5. august, og det er liten tvil om at det er Note 20 Ultra det dreier seg om (selv om videoen er litt kryptisk).

På bildefronten er det YouTuberen Jimmy Is Promo som står for serveringen. Han viser frem det som helt tydelig ser ut til å være en Note 20 Ultra. Både formfaktoren, pennen og ikke minst det gedigne kameraet på baksiden ser ut til å bekrefte at det faktisk er denne telefonen det dreier seg om.

Her er én av mange «tweets» Jimmy Is Promo har lagt ut av telefonen:

Her er enda én, men her med et bilde som tydelig viser kameradelen på baksiden (og hvor enorm den er):

Kommer sannsynligvis i august

At Note 20 Ultra, som blir den absolutte toppmodellen i Samsungs portefølje, lanseres 5. august virker veldig sannsynlig. August er da omtrent alle Note-telefoner har for vane å bli avduket.

Nøyaktige spesifikasjoner på Note 20 Ultra vites selvsagt ikke enda, men tradisjonen tro vil de nok ligne veldig på de vi fant i søstermodellen S20 Ultra. Dét betyr i så fall 120 Hz-skjerm, hovedkamera på 108 megapiksler, et teleskopzoom-kamera og et gedigent batteri. Ja, også den kraftigste maskinvaren som er å oppdrive på markedet, enten fra Qualcomm eller fra Samsungs eget Exynos-verksted.

Verdt å nevne er også at Samsung som regel pleier å introdusere en eller annen form for helt ny funksjonalitet med Note-serien sin hvert år, så noen avvik fra S20 Ultras spesifikasjonskart bør nok påregnes. Ja, også er nok dette en enda større telefon enn søstermodellen, om Note-tradisjonen holder seg tro.

annonse