Til hovedinnhold

Ny gigantmobil fra Huawei titter frem

Tre nye bilder av noenlunde god kvalitet har dukket opp på ryktebørsen.

Huawei Ascend Mate er blant de aller billigste storskjermmobiler, med sin 6,1 tommers skjerm. Nå har det lekket nye bilder av det som skal være etterfølgeren. Bildene kommer fra det kinesiske nettstedet weibo.com.

Les testen av Huawei Ascend Mate »

I starten av desember lekket det en rekke lavoppløste, dårlige bilder av nettbrettet. Disse har vi lagt i en bildekarusell helt nederst i saken. De nye bildene er av høyere kvalitet, selv om vi kunne ønsket oss bilder fra litt flere vinkler.

1,6 GHz og fire kjerner

Ifølge ryktene skal Ascend Mate 2 ha en 1,6 GHz firekjerners prosessor av typen HiSilicon Kirin 910 SoC, i tillegg til grafikkbrikken Mali 450. Arbeidsminnet skal være på 2 GB.

Hva angår skjermen sier ryktene at den skal ha en 720p-skjerm som forgjengeren (1280 x 720 piksler) eller en 1080p-skjerm (vanligvis 1920 x 1080 piksler). Dette virker naturlig, ettersom Ascend Mate 2 trolig henvender seg til de litt mer prisbevisste enn alternativene. Det ville derfor vært overraskende om vi fikk se en 2560 x 1440 pikslers skjerm på et så tidlig stadie.

(Kilde: gforgames.com)

Les også
Samsungs nye storskjermmobil er lekket
Les også
Huaweis nye gigantmobil er offisiell
Les også
Fikk du med deg disse?
Les også
Huawei Ascend Mate: Vi har testet Huaweis gigantmobil
Les også
Huawei Ascend P6: Denne telefonen er syltynn og uvanlig smart
Les også
Huawei dreper myten om simple kinamobiler
Les også
Huawei har lansert verdens tynneste smartmobil
Les også
Vi klår på «verdens største mobiltelefon»
Mer om
annonse