Rykte

Nye bilder viser "gullfarget" iPad Mini 2

Apples lanseringsklare mini-nettbrett ser også ut til å ha blitt dynket i champagne.

Foruten fingeravtrykkleseren og iOS 7, er det "gullfargen" (eller sjampagne-fargen) som har gitt Apple mest oppmerksomhet på sin nye toppmodell iPhone 5S. Nå viser nye bilder fra et kinesisk nettsted at også den nært forestående iPad Mini 2 kanskje vil få den samme fargen, ifølge TechCrunch.

Det er selvsagt usikkert om bildene er ekte, men de virker i alle fall troverdige nok. Hvis ryktebildene stemmer vil også iPad Mini 2 få fingeravtrykkleseren som du finner på iPhone 5S, kalt Touch ID.

Les også: Test av Apple iPad Mini (1. gen)

Lansering 15. oktober?

Dette skal være iPad Mini 2 med fingeravtrykkleser. Foto: Donews via 9to5mac

En teknoblogger ved navn Sonny Dickson, som TechCrunch anser å være en påletelig kilde på grunn av riktig informasjon tidligere, sier at iPad Mini 2 får den nye A7-brikken, bevegelsesprosessoren M7, og 1 GB RAM. Sammen mann hevder at den 9,7 tommer store iPad 5 får samme innmat, bare 2 GB RAM.

De siste ryktene vil ha det til at Apple vil holde årets iPad-lansering den 15. oktober, og at de muligens vil slippe noen nye Mac-er samtidig. Intet nytt om iWatch eller iTV.

Lanseringsdatoen er selvsagt høyst ubekreftet, og nevnte TechCrunch – som normalt blir invitert til slike lanseringer – sier at de ikke har hørt noenting foreløpig. Apple har riktignok for vane å ikke sende ut invitasjoner før en uke før selve lanseringen finner sted.

Vi har samlet alle iPad-ryktene her »

(Kilder: TechCrunch, 9to5mac.com)

Les også
Får iPad større skjerm?
Les også
Neste iPad lanseres 22. oktober
Les også
iPhone 5S og 5C kan komme i salg denne måneden
Les også
– Planlegger to nye iPad-er senere i år
Les også
– Ikke større skjermer fra Apple denne gangen
Les også
Apple registrerer iWatch som varemerke
annonse