– Samsung vil gi deg gratis VR-briller om du forhåndsbestiller Galaxy S7

Og prisene på det nye flaggskipet kan også være avslørt.

Samsung neste toppmodell Galaxy S7 har ennå ikke blitt offisielt kunngjort, selv om mer eller mindre sikre opplysninger om mobilen har lekket ut i lang tid. Nå ser det ut til at Samsung har et lite triks i ermet for å heve bestillingsiveren en smule for dem som måtte sitte på gjerdet.

Blant andre The Inquirer melder nemlig at Samsung har planer om å tilby dem som forhåndsbestiller Galaxy S7 et gratis par VR-briller på kjøpet.

Gear VR

Opplysningene dukket først opp på det nederlandske nettstedet Android World, som fikk informasjonen fra «pålitelige» kilder. Det skal altså dreie seg Samsungs Gear VR-briller, men det er uvisst hvorvidt det er den samme modellen som vi allerede har kjennskap til.

Galaxy S7 skal visstnok komme med gratis VR-briller om ved forhåndsbestilling.

Fremstøtet kan sies å samsvare med Samsung tilsynelatende økte satsing på VR i forbindelse med Galaxy S7. Tidligere denne måneden kunne vi melde at selskapet planlegger å slippe et nytt, kompakt VR-kamera kalt «Gear 360» samtidig med S7.

Kan ha avslørt prisene

Android World opplyser ellers om at Galaxy S7 skal legges ut for forhåndsbestilling samme dag som den offisielt avdukes, noe som skal skje i forbindelse med MWC-messen den 21. februar. Selve salget er ventet å starte 11. mars, som også tidligere er blitt antydet.

Interessant nok har det nederlandske nettstedet også fått nyss om prisene på Samsungs nye flaggskip. S7 skal visstnok koste 699 euro, cirka 6700 kroner, mens S7 Edge vil få en prislapp på 799 euro, som tilsvarer omtrent 7700 kroner. Disse prisene er altså ikke bekreftet, og må følgelig tas med en klype salt.

Er du interessert i å skaffe deg en Galaxy S7? Her er en oppsummering av alt vi tror vi vet om modellene hittil »

Les også
Dette er de skjulte Samsung-produktene de ikke har lansert ennå
Les også
Så mye koster Galaxy S7 egentlig
Les også
Bekreftet: Slik ser nye Samsung Galaxy S7 ut
Les også
– Galaxy S7 er ikke det eneste produktet Samsung skal slippe
Les også
Dette skal være offisielle pressebilder av Galaxy S7 og S7 Edge
Les også
Nå vet vi enda mer om Samsung Galaxy S7
annonse