Til hovedinnhold

Dette kan være de første bildene av iPhone 7

Lekkede bilder viser angivelig baksiden av Apples kommende mobiltelefon.

Nowhereelse/Apple/Tek.no, montasje
Torstein Norum Bugge

Apples telefoner er alltid svært rykteomspunne før lansering, og lenge har ryktemølla konsentrert seg om telefonen selskapet etter alt å dømme vil lansere allerede denne måneden: iPhone 5SE.

Nå melder imidlertid PhoneArena om at de første datagenererte bildene av det som kan vise seg å være en helt ny generasjon iPhone er lekket.

Bildene stammer ifølge Nowhereelse angivelig fra Catcher Technology, som leverer metallkroppen til Apples telefoner. Vi snakker altså om iPhone 7, som ikke vil lanseres før i september i år en gang, men som det allerede nå snakkes i gangene om.

iPhone 7-baksiden i all sin prakt. Antennebåndene ser ut til å være flyttet til opp- og nedsiden av telefonen.

Antennebåndene borte fra baksiden

Vi har tidligere hørt både at telefonen vil komme uten hodetelefoninngang og at det derfor utvikles helt nye ørepropper til modellen.

De nye bildene viser da også en skapning uten hodetelefoninngang, men det er ikke det eneste. I tillegg er også antennebåndene bak borte, og det samme gjelder det utstikkende kameraet.

Slik skal de datagenererte skissene av Apples metallskall til iPhone 7 se ut.
Nowhereelse

Sistnevnte ligner nå mer på det man fant i blant annet iPhone 5S rent designmessig. Antennebåndene ser på sin side ikke ut til å ha forsvunnet helt, men å ha blitt flyttet til toppen og bunnen av telefonen.

Ellers er mye ved det samme designmessig, og av/på-knappen er stadig plassert på siden av telefonen og ikke på toppen. Tvillingblitsen fra iPhone 6- og 6S-generasjonene ser ut til å ha blitt beholdt, sammen med det avrundede designet.

Stort mer sier ikke bildene. Og som alltid: ta det hele med en klype salt, for mye kan skje frem til lanseringen av selve telefonen.

Apples lille iPhone har også blitt lekket:
Dette kan være iPhone 5SE »

(Kilde: PhoneArena, Nowehereelse)

annonse