Til hovedinnhold

Xiaomi Mi Mix blir ikke den eneste mobilen uten uten rammer

Nok en produsent hiver seg på den nye trenden.

Den beste telefonen vi testet i hele fjor var den tilnærmet rammeløse telefonen Mi Mix fra Xiaomi. Nå kaster nok en kinesisk produsent seg på skjermbølgen, melder Neowin.

Kinesiske Elephone virker kanskje ikke kjent her på berget, vi har bare omtalt dem en håndfull ganger, men i hjemlandet er selskapet en relativt stor aktør. Nå viser nye lekkasjer at selskapet har en mulig lekkerbisken i vente.

Lekker og rammeløs

Bildene av modellen som nå skal være lekket er Elephone S8, og det som umiddelbart skiller den fra mengden er skjermen. Mobilen er nemlig rammeløs på den samme måten som Xiaomis Mi Mix-modell.

Nøyaktig hva slag oppløsning denne skjermen får er ukjent, og det er vanskelig å bedømme dette ut fra bildene som er lekket. Det er heller ikke bekreftet hvilken størrelse skjermen får, men det antydes en størrelse mellom 5,5 og 6 tommer. Det vil i så fall være en litt mindre skjerm enn hva Mi Mix-en har.

Kan måle krefter med Mi Mix på flere områder

Enn så lenge er dette rykter, men skulle spesifikasjonene stemme er det en ganske så kraftig modell det er snakk om.

Ifølge Neowin skal Elephone S8 huse en MediaTek Helio X27 Soc-prosessor med hele ti kjerner, hvorav to av disse er Cortex A72 – de kraftigste ARM-kjernene du får i dag. Altså burde denne telefonen kunne yte ganske så godt.

Sammen med prosessoren fra MediaTek sies det også at telefonen får 4 GB med arbeidsminne, og at du kan lagre inntil 128 GB på det interne lagringsminne. Med andre ord er denne telefonen ganske likt utstyrt som Mi Mix-en i sin standardkonfigurasjon.

Mer enn dette vet vi ikke om Elephone S8 i øyeblikket. Dog er det ventet at det bil komme mer informasjon etterhvert som produktet nærmer seg butikkhyllene. Prisen er også ukjent, men havner den i samme området som Mi Mix vil du måtte belage deg på en forholdsvis kostbar affære.

Ikke fått med deg Xiaomi Mi Mix?
Sjekk ut testen her »

(Kilde: Neowin, YouTube)

annonse