Rykte

Dette er den første Android 7-mobilen – og den blir trolig modulær

Designet til LG V20 er blitt lekket.

Som vi nylig meldte blir det etter alt å dømme LG som får æren av å lansere den første nye mobilen med Android 7 Nougat ferdig installert, med sin kommende V20. Ikke så mye er kjent om mobilen ennå, men nå har ryktebørsen spandert på oss en ny godbit.

Nettstedet Android Authority har nemlig fått tak i en lekkasje av designet til LG V20, med illustrasjoner som viser i ganske god detalj hvordan telefonen blir seende ut. Illustrasjonene er utarbeidet i samarbeid med OnLeaks, som har godt rulleblad når det gjelder troverdighet.

Kan få modulært design

Det første som er verdt å merke seg er at V20 tilsynelatende får et modulært design, ved at telefonen ser ut til å ha avtagbare deler. Den har også en knapp på siden som ligner på den man finner på den modulære modellen LG G5 og som brukes til å løsne modulene.

Etter illustrasjonene å dømme ser det også ut til at V20 får en annen G5-funksjon, nemlig dobbelt kamera på baksiden som buler et stykke ut. I motsetning til LG V10 ser det videre ut til at V20 ikke kommer med dobbelt selfie-kamera.

Har ekstraskjerm

Den lille ekstraskjermen over den vanlige skjermen ser imidlertid ut til å være bevart på V20. Ellers skal de ytre dimensjonene til mobilen ligge på 159,5 mm x 78,1 mm x 7,7 mm. Der kameraet befinner seg skal tykkelsen ligge på 8,8 mm.

LG V20 ser altså ut til å kunne bli en slags blanding av V10 og G5, men ingenting er bekreftet fra offisielt hold ennå. Mobilen blir som sagt den første med Android 7 ferdig installert og skal formelt avduket i San Francisco den 6. september.

LG lanserte nettopp en ny budsjettmodell: K10 er en knallgod billigmobil som ser bra ut »

Les også
Her er telefonene som får Android 7 Nougat
Les også
LG K10: Billig har aldri sett bedre ut
Les også
Lanseringsdatoen til den første Android 7-mobilen er spikret
annonse