Rykte

Dette skal være Samsung Galaxy S8

Nytt bilde lekket på Twitter.

En av de telefonene mange går å venter på er Samsungs nye Galaxy S8-modell. I natt lekket den anerkjente ryktemakeren Evan Blass (evleaks) via sin Twitterkonto det som angivelig skal være et produktbilde av den kommende toppmodellen.

Det har i den siste tiden vært en rekke nettsteder som har lekket bilder av det som skal være nye S8-modellen. Det som taler til Evleaks fordel er at han ved en rekke tidligere tilfeller har truffet spikeren på hodet når det gjelder å avsløre kommende mobiltelefoner.

Dette mener Evan Blass er Samsung Galaxy S8

Hjemknappen er borte

Om dette bildet som Blass nå har lagt ut stemmer, ser vi at Galaxy S8 får en rekke kosmetiske endringer versus dagens S7-modell. Blant annet er områdene under og over selve skjermen blitt langt mindre.

En av grunnene til at området under skjermen har krympet, er at den fysiske hjem-knappen ser ut til å være en saga blott. Rykter skal ha det til at en eventuell fingeravtrykksleser er lagt til baksiden av enheten.

Samtidig ser vi at oversiden ikke har noen Samsung-logo, noe som stemmer overens med tidligere bilder som er lekket. Utover dette er det ventet at telefonen kommer i to størrelser; 5,8 eller 6,2 tommer, og at de også vil huse Qualcomms nyeste Snapdragon-brikke.

29. mars får vi svaret

Mye kan tyde på at Galaxy S8 blir en av de aller mest populære telefonene på markedet i år, og hvilke spekulasjoner og rykter som stemmer vil bli avslørt den 29. mars.

Under den pågående messen i Barcelona (Mobile World Congress) bekreftet nemlig Samsung at datoen for lanseringen var satt. Tek vil naturligvis dekke denne begivenheten.

Samsung lanserte også andre ting på MWC:
Sjekk ut denne nye digitale blyanten »
Selskapet satser dessuten hardt på kraftige nettbrett-PC-er som skal gi Microsoft kamp om beinet »

(Kilde: Twitter)

Les også
– Dette er Pixel 2 og Pixel 2 XL
Les også
Galaxy Note 8 lekket
Les også
Samsungs nye stemmeassistent skiller seg fra konkurrentene – og får egen knapp på S8
Les også
Dette skal være Galaxy S8-variantene du kan kjøpe – og så mye vil den koste
Les også
Samsung Galaxy S8 kan låses opp på 0,01 sekund med ansiktsgjenkjenning
Les også
Nytt bilde viser mer av endringene til Galaxy S8
Les også
Så mye vil trolig Samsung Galaxy S8 koste
Les også
Dette skal være Samsung Galaxy S8
Les også
Er dette nye Galaxy Note 7?
annonse