Tek.no

Rykte

To nye iPad-er kan være på vei i år

Kan være ryktede 10,2 og 10,5-tommers modeller

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
29 Juli 2019 17:00

Apple har hatt stor suksess med sine iPad-enheter, som i dag nærmest er synonymt med nettbrett-formfaktoren som helhet og dominerer markedet for slike. Nå melder The Verge om at det kan være to helt nye modeller med nye skjermstørrelser på vei.

Informasjonen stammer fra nylige patentsøknader hos organisasjonen EEC (Eurasian Economic Comission), der to nye modellnavn dukker opp: A2200 og A2232. Det var nettsiden AppleInsider som først meldte om dette, og de mener å vite at masseproduksjonen av de nye modellene startet tidligere i juli.

Lansering til høsten?

Dermed ligger det an til lansering mot høsten, en tid der Apple tradisjonelt lanserer produkter uansett. Dermed virker dét sannsynlig, samtidig som vi spiser våre obligatoriske klyper salt i ryktemøllas navn.

Om ryktene skulle vise seg å stemme kan det være én splitter ny skjermstørrelse og én gammel vi får i hende, henholdsvis én iPad på 10,2 tommer og én på 10,5 tommer.

Det siste kan fort vise seg å være en oppgradering til dagens eksisterende iPad Pro, som lenge har vært moden for oppgradering. 10,2-tommeren vet vi ingenting om, men det kan tenkes å være en billigere iPad-variant a là modellen Apple lanserte for litt over ett år siden under det enkle navnet «iPad».

Dette er en veldig billig iPad:
TEST: Nye iPad Mini (2019) har nesten ingen konkurrenter »

(Kilde: The Verge, AppleInsider)

annonse

Les også