Tek.no

Rykte

Nye lekkede bilder avslører Xiaomi Mi Mix 2

Weibo
6 Sept 2017 13:20

Vi lot oss begeistre stort av kinesiske Xiaomis Mi Mix i fjor. Det var den første telefonen med de millimetertynne rammene vi kjenner fra årets toppmodeller fra blant andre Samsung og LG, og den var i tillegg både lynende rask og hadde svært god batterilevetid.

Mandag skal oppfølgeren presenteres, unektelig godt timet før Apple-lanseringen tirsdag, og nå har det dukket opp noen bilder på det kinesiske nettstedet Weibo som skal vise den nye Xiaomi-telefonen.

Enda tynnere rammer

Om du ser nøye, ser du den lille kameraåpningen nede i høyre hjørne. Bilde: Weibo

Skal vi tro bildene blir det enda tynnere rammer på den nye modellen, og det er unektelig en pen silhuett som skisseres. Bildet stemmer også godt overens med konseptvideoen designer Philippe Starck slapp nylig, og også bildet på Xiaomis egen invitasjon til lanseringen mandag. Spesielt ser det ut til at rammen under skjermen gjøres mindre.

Bildet viser også at kameraet er plassert på nedre del av telefonen, og på den måten slipper Xiaomi å dele opp skjermen på samme måte som Apple etter lekkasjene å dømme har gjort på nye iPhone.

Mi Mix 2 skal vises frem den 11. september.
Xiaomi

Når det gjelder spesifikasjoner er det også bekreftet via Weibo at Mi Max 2 får en Snapdragon 835-brikke, som nok ikke er direkte overraskende, men utover dette foreligger det ennå få spesifikasjoner.

Stort batteri

Tidligere rykter har ellers indikert at telefonen får samme skjermstørrelse som forgjengeren, altså 6,4 tommer, og med de smalere rammene vil telefonen trolig få en del mindre ytre dimensjoner.

Xiaomi Mi Mix var først ut på markedet med kant-til-kant-skjerm. Snart kommer oppfølgeren.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Oppløsningen skal også være skrudd opp til 2650 x 1440 piksler, der Mi Mix skiltet med 2040 x 1080 piksler. Pikseltettheten vil med andre ord bli høyere på den nye modellen.

Ryktene har også pekt mot 6 GB RAM, 128 GB lagring og et batteri på solide 4500 mAh.

Alle detaljene får vi altså den 11. september.

annonse

Les også