Til hovedinnhold

– Slik blir iPhone 7 Plus

Nye rykter om Apples neste flaggskip har dukket opp.

GSMArena/Tek.no, montasje

Rykte-samlebåndet rundt Apples neste flaggskip har surret og gått en god stund allerede, og nå foreligger det atter nye opplysninger for de som venter i spenning på hva Apple har i ermet for iPhone 7. Det melder PhoneArena.

De ferskeste ryktene ble i likhet med mange andre mobilrykter lagt ut på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo nylig, og er altså ikke offisielt bekreftet.

3 GB minne og 256 GB lagringsplass

Ifølge informasjonen skal Plus-versjonen ikke uventet få en skjerm på 5,5 tommer, akkurat som på iPhone 6 Plus. Minnet skal være jekket opp til 3 GB, fra 2 GB på den eksisterende generasjonen.

Blir det slik iPhone 7 vil se ut?
Weibo/Planetiphone.ru/Tek.no, montasje

Når det gjelder lagringsplass skal iPhone 7 Plus visstnok kunne leveres med enten 32 GB, 128 GB eller hele 256 GB.

Ellers ryktes det at iPhone 7 Plus kan få et dobbeltkamera på baksiden med en oppløsning på 12 megapiksler hver. Som vi tidligere har meldt er det imidlertid mulig at dette dobbeltkameraet kommer på en ryktet «iPhone 7 Pro» i stedet.

USB Type-C?

De nyeste ryktene indikerer også at den vanlige iPhone 7-versjonen vil får et hovedkamera på 21 megapiksler, men dette skal være blant de mer løse spekulasjonene. iPhone 7 skal også få lagringsalternativer på 16 GB, 64 GB og 128 GB.

Det mest «overraskende» ryktet er at Apple skal utstyre iPhone 7 med USB Type-C-standarden for å legge til rette for hurtiglading. Som PhoneArena peker på er det ganske tvilsomt at dette ryktet stemmer, med tanke på de seiglivede ryktene om at Apple skal fjerne hodetelefoninngangen til fordel for sin egen Lightning-standard.

Det dukket nylig opp bilder av det som skal være iPhone 7: Hvis de stemmer skal Apple definitivt fjerne hodetelefoninngangen »

annonse