Neste iPhone får trolig et unikt design

Nye opplysninger om «iPhone 8» har dukket opp.

Nå som iPhone 7 endelig er avslørt har ryktene begynt å skifte fokus mot den neste telefonen i Apples flaggskipserie. Det har allerede piplet opp noen opplysninger om iPhone 8, eller iPhone 7S, eller hva den nå enn vil hete, og nå ser noen av disse ut til å være forsterket.

I sin omtale av iPhone 7 bød nemlig avisen New York Times på en liten godbit om neste års iPhone-modeller. Opplysningene skal stamme fra to kilder som jobber hos Apple, og skulle derfor være rimelig troverdige.

Knapp bygget direkte inn i skjermen

Ifølge kildene skal 2017-utgaven av iPhone komme med en skjerm som dekker hele forsiden, og med en «virtuell» knapp som er bygget direkte inn i selve skjermen.

2017-versjonen av iPhone er også ventet å få kurvet design, som på Samsungs Edge-modeller.

Informasjonen ser dermed ut til å bekrefte tidligere rykter om at neste iPhone får heldekkende glass og opplysningene om at telefonen skal kvitte seg fullstendig med den tradisjonelle hjemknappen.

De designmessige detaljene rundt den nye løsningen er uvisse, så det gjenstår å se hvorvidt knappen skal gå fullstendig i ett med skjermen eller om Apple har en annen løsning på gang. Uansett høres konseptet relativt friskt ut.

Får trolig også kurvet OLED

Når det gjelder 2017-modellen har tidligere rykter for øvrig også indikert at telefonen får kurvet skjermdesign som på Samsungs Edge-modeller, og med OLED-teknologi. Ifølge rykter skal Apple imidlertid også lansere to andre iPhone-modeller neste år med flate LCD-skjermer.

Apple har som vanlig ikke kommentert saken offisielt, så ennå må ingen opplysninger tas for god fisk, selv om innsiderykter i teknologibransjen har en tendens til å stemme.

Det har også begynt å komme rykter om neste MacBook: Den vil kanskje få innebygget støtte for mobildata »

(Via Apple Insider)

Les også
Så dyr blir trolig iPhone 8
Les også
– Neste iPhone skal trolig hete iPhone X og får ansiktsgjenkjenning
Les også
Apple skal trolig lansere tre iPhone-modeller neste år
Les også
– Neste iPhone får ikke LCD-skjerm
Les også
Neste år skal Apple trolig kvitte seg helt med hjemknappen på iPhone
Les også
Apple skal trolig lansere en påkostet iPhone med kurvet OLED-skjerm neste år
Les også
Neste år skal Apple trolig lansere en mobil som er heldekket av glass
annonse