Rykte

Galaxy Note 7 kommer trolig til Europa – så mye vil den koste

Ryktene indikerer at Samsungs neste brettmobil kommer til vår verdensdel og blir dyr.

Det har lekket ut informasjon om Samsungs Galaxy Note 5-oppfølger i lang tid, men blant opplysningene som hittil har manglet er prisantydning og informasjon om eventuell europeisk lansering. Nå kan det se ut til at vi har fått begge deler på én gang.

Nettstedet SamMobile har nemlig vært i kontakt med kilder som hevder at Galaxy Note 7, som den nye brettmobilen visstnok skal hete, antakelig får en europeisk startpris på 849 euro.

Rundt 8000 kroner

Dette tilsvarer med dagens kurs rett under 8000 kroner. Note 7 blir altså ikke billig, noe som nok ikke kommer som en stor overraskelse med tanke på de heftige, ryktede spesifikasjonene mobilen er utstyrt med.

Tidligere lekket bilde av Note 7, som visstnok får avrundede kanter.

Mer interessant er det imidlertid at disse prisryktene indikerer at mobilen faktisk får en normal lansering i Europa, og om vi er heldige også i Norge. Forgjengeren Note 5 hadde som kjent en kraftig forsinket lansering i Europa, og kom heller ikke ut i alle land, ei heller Norge.

Gode spesifikasjoner

Når det gjelder spesifikasjoner skal den nye Note-modellen ifølge ryktene få en Snapdragon 820- eller 821-brikke, skjermstørrelse på mellom 5,7 og 5,8 tommer og 6 GB minne. Lagringsplassen er enten 64, 128 eller 256 GB, og batteriet skal være på mellom 3500 og 4000 mAh.

Det har i tillegg kommet frem at Note 7 mest sannsynlig får avrundet skjermdesign tilsvarende det man finner på Edge-utgavene av de vanlige Galaxy S-mobilene, samt at den blir vanntett og kommer med Iris-skanner. Mobilen er ventet å komme på markedet allerede neste måned.

Samsung har også store planer for ny TV-teknologi: Har droppet OLED, men satser hardt på QLED »

(Via PhoneArena)

Les også
Er dette nye Galaxy Note 7?
Les også
Neste Galaxy Note får trolig Snapdragon 821-prosessor
Les også
Slik ser angivelig Samsungs enorme Galaxy Note 6 ut
Les også
Samsung hopper trolig over Galaxy Note 6 og går rett til Note 7
Les også
Hvis disse Samsung Note 6-spesifikasjonene stemmer så kan vi glede oss
annonse