Til hovedinnhold

Er dette storspillene Epic skal dele ut de kommende ukene?

Hevder å vite hva som kommer etter Grand Theft Auto V.

Det som kommer ut av «hvelvet» til Epic på torsdag er Civilization VI, ifølge en Reddit-bruker.
Skjermdump

Pågangen da Epic Games Store ga bort GTA V forrige uke var mildt sagt voldsom. Både butikken selv, Fortnite og andre Epic-tjenester gikk ned som følge av trafikken.

Nye storspill

Fremover spørs det om pågangen blir mindre, skal vi tro en påstått lekkasje fra en Reddit-bruker som hevder å vite hvilke spill det er Epic skal gi vekk under resten av «megasalget» de holder i disse dager.

Hvorvidt den påståtte «lekkasjen« stemmer gjenstår å se.
Squonix/Reddit
  • 21. mai: Civilization VI
  • 28. mai: Borderlands: The Handsome Collection
  • 4. juni: ARK Survival Evolved

Vi må understreke at den påståtte lekkasjen på ingen måte er bekreftet, men vi gjetter at mange kommer til å være spente på hva det er som spretter ut av «hvelvet» til Epic på torsdag.

Før det ble offentliggjort at det var GTA V gjorde nemlig Epic det klart at spillene de ville gi vekk i løpet av salgsperioden ville være av et litt mer påkostet kaliber enn de vanlige gratisspillene de gir bort hver uke.

Nylig ble det også stilt som krav at man aktiverer tofaktorautentisering på kontoen for å få tilgang til gratisspillene.

Gode tilbud

Epic-salget kommer ellers med ganske solide rabatter på flere storspill. Borderlands 3, Remedy og Anno 1800 er for eksempel alle på halv pris, og Epic gir dessuten alle brukere en rabattkupong som kan brukes under salget.

I Norge gir den 65 kroner i rabatt på et spill som koster minst 100 kroner, som virker å være noe annerledes enn betingelsene andre steder.

I amerikanske dollar er for eksempel kupongen på 10 dollar (ganske nøyaktig 100 kroner med dagens kurs), men prisen på spillet må være minst 14,99 dollar (rundt 150 kroner).

Hver gang du bruker en kupong vil du dessuten få en ny, men bare en kupong kan brukes per kjøp. Epic-salget varer frem til 11. juni.

annonse