Er dette HTC One ME9?

Ikke lenge etter One 9+, ser det ut til at HTC kommer med enda en undermodell av flagskipet.

Like før HTCs flaggskip HTC One M9 ble lagt ut for salg i Norge, lanserte mobilprodusenten HTC One M9+ i Kina. Noe som fremstod som en litt merkelig manøver, siden telefonen kom med en annnen prosessor enn «hovedtelefonen», og kom med fingeravtrykkleser, noe som One M9 manglet.

Nå, bare halvannen måned etterpå, har nettstedet Pocketnow.com funnet lekkede bilder av det som skal være HTC One ME9, men det kan også være den blir hetende HTC One ME. Går det i surr for deg med navn nå, så er du nok ikke alene.

Ryktene vil ha det til at telefonen blir tilgjengelig i butikker før utgangen av juli, og kommer med en 5,2-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler, en åttekjerners arbeidshest av en MediaTek MT6795 SoC prosessor, 3 GB minne og 32 GB intern lagringsplass. Spesifikasjoner som, hvis de stemmer, sender telefonen rett inn på toppnivå. På baksiden forventes det at telefonen skal ha ett enkelt, 20 megapiksel-kamera, ulikt M9+ som har to kameraer på baksiden.

Test - HTC One M9: Dekselet skjuler flere nyheter enn du kanskje forventer »

Flere fargevalg

Kanskje blir én versjon en kombinasjon av hvit og «Rose Gold»? Foto: via Upleaks

Bildene (som ikke er fotografier, men 3D-rendringer) som dukket opp nå avslører ikke så mye mer enn det som allerede er sagt, men viser hvilke farger telefonen kan komme i. Fra M9 kjenner vi igjen den koksgrå «space-gray» varianten, men istedet for to ulike gull-variasjoner ser det ut til at ME9 kommer i grå, rødlig gull («rose gold») og en to-farget utgave som er en kombinasjon av hvit og rødlig gull.

Fingeravtrykkleseren som var fraværende på M9, men tilstede hos M9+, er også med i ME9, og det samme er stereohøytalerne på fremsiden. Med unntak av at telefonen bare har ett kamera på baksiden, er designet svært likt M9+.

Ifølge nettsiden GSM Arena vil heller ikke denne modellen bli tilgjengelig på det europeiske eller amerikanske markedet, men kun deler av Asia. Prisen skal komme til å ligge rundt 560 dollar; i overkant av 4000 norkse kroner.

Fikk du med deg de utrolig merkelige reklamene HTC laget sammen skuespiller Robert Downey Jr.? Ikke spør, vi forstår dem ikke vi heller »

(Kilder: PocketNow, GSM Arena, bilder via upleaks)

Les også
HTC viser frem One M9+
Les også
HTC lanserte toppmodell i plast
Les også
Kan en større og heftigere HTC One M9 være på vei?
Les også
Her er HTCs oppgraderte toppmodell
Les også
HTC har nytt flaggskip på beddingen
annonse