Til hovedinnhold

Er Googles neste Pixel–telefon avslørt?

Nettsted hevder å vite hvordan Pixel 5 blir seende ut.

Blir Pixel 5 seende slik ut?

Google har hatt for vane å lansere sin nye Pixel-telefoner på høsten. Nå hevder nettstedet Pigtou å sitte på lekkede tegninger som viser hvordan den kommende modellen blir seende ut.

Mange likhetstrekk med Pixel 4

Tegningene viser det som skal angivelig være Google Pixel 5, og den deler i så fall mange likheter med dagens Pixel 4-modell.

Forskjellen ser man først og fremst på baksiden, hvor en fingeravtrykksavleser har funnet veien. Man hadde jo forventet dette på Pixel 4 da den ble lansert, men denne ble droppet til fordel for kun ansiktsgjenkjenning.

På fremsiden har skjermen nå blitt heldekkende, med unntak av et lite kikkhull øverst til venstre, hvor frontkameraet holder sted.

Den nye modellen skal også fortsatt ha sider laget i aluminium, mens baksiden skal ha glass. De utvendige målene skal angivelig være
144,6 x 70,4 x 8 millimeter (høyde x bredde x dybde).

Dette skal angivelig være Pixel 5

5,78 tommer stor skjerm

Med utgangspunkt i de utvendige målene vil trolig skjermen på den nye Pixel 5-modellen være rundt 5,78 tommer.

Utover dette er det veldig lite man vet om hva slags maskinvare som skal holde Pixel 5 i gang.

Ut ifra de ulike spekulasjonene som går på nettet, virker flere å være enige om at telefonen trolig ikke får Qualcomms kraftigste brikkesett, Snapdragon 865, men heller Snapdragon 765.

Det vil i så fall forhåpentligvis bety at prisen på den nye telefonen blir noe hyggeligere.

Akkurat når Google planlegger å lansere sin nye Pixel-modell er ennå ukjent. Normalt har dette blitt gjort i perioden mellom august og oktober, men i år det ikke utenkelig at dette kan blir forskjøvet grunnet blant annet den pågående pandemien.

I tillegg har Google allerede utsatt lanseringen av en rimeligere Pixel 4-utgave. Denne var først ventet å komme i mai, men lar altså fortsatt vente på seg.

(Kilde: Pigtou)

annonse