Rykte

Video av iPhone 7 i bruk har blitt lekket på nettet

Ser nesten helt lik ut som iPhone 6S, men tynnere.

Det har mildt sagt ikke skortet på rykter og spekulasjoner om Apples neste iPhone-modell, og det har etter hver begynt å danne seg et relativt utfyllende bilde av telefonen. Videoer har vi ennå ikke sett så mange av, men nå har det dukket opp et nytt klipp som angivelig viser toppmodellen i aksjon.

Videoen, som kun varer et halvt minutt, har blitt fanget opp av blant andre Ubergizmo og skal by på en fungerende prototype av iPhone 7. Videoen kan du se nederst i artikkelen.

Som alltid er det umulig å verifisere hvorvidt videoen faktisk viser iPhone 7, men utseendet ser ut til å stemme med de fleste andre lekkasjer som har dukket opp den siste tiden, så det er nok ikke usannsynlig at den er ekte.

Viser kameraet i bruk

Videoen byr på nærbilde av skjermen på mobilen mens kameraet i bruk, men dessverre er videoklippet av relativt dårlig teknisk kvalitet, så det er vanskelig å danne seg et godt inntrykk av kvaliteten til kameraet på telefonen.

Ellers ser telefonen unektelig spinkel ut. Tidligere rykter har indikert at den blir én hel millimeter tynnere enn iPhone 6S, som i så fall betyr at telefonen får en tykkelse på rundt 6 millimeter. Videoen ser også ut til å bekrefte større hovedkamera.

Interessant nok «sensurerer» videoen undersiden av telefonen, noe som gjør det vrient å bekrefte om hodetelefoninngangen er borte, men dette har allerede blitt mer eller mindre bekreftet av store mengder rykter tidligere. iPhone 7 er ventet å komme i salg den 16. september, og den formelle kunngjøringen vil trolig ikke drøye stort lenger.

Tørst på mer? Vi har samlet de viktigste ryktene om iPhone 7 »

Les også
Dette skal være de nye Lightning-ørepluggene til iPhone 7
Les også
Se videoen av det som skal være iPhone 7
Les også
Dette lekkede iPhone 7-dekselet bekrefter nye opplysninger om Apples nye flaggskip
annonse