Til hovedinnhold

Samsung hopper trolig over Galaxy Note 6 og går rett til Note 7

I tillegg har det dukket opp nye rykter om skjermen til Samsungs neste brettmobil.

Rykter om at den neste brettmobilen i Samsungs Note-serie begynte å piple opp til overflaten i mars i år, og siden har mer ubekreftet informasjon blitt porsjonert ut om Galaxy Note 6. Nå bringer nettstedet ETNews en uventet opplysning om mobilen, nemlig at Samsung skal hoppe over den.

Nettstedet har vært i kontakt med flere kilder på innsiden av industrien som hevder at Samsung skal droppe Galaxy Note 6 og heller hoppe direkte til Note 7.

Får trolig Edge-design

Årsaken til dette valget skal være at Samsung ønsker å synkronisere modellbetegnelsene mellom Note-modellene og de vanlige Galaxy-mobilene av markedsføringshensyn. Siden Galaxy S7 nylig er blitt lansert blir det derfor naturlig å døpe den nye brettmobilen Note 7.

Note 7 skal visstnok komme med avrundet skjerm på begge sider og både på fronten og baksiden, som på S7 Edge, her avbildet.

Valget har altså ikke nødvendigvis store maskinvaremessige implikasjoner, men én viktig endring følger imidlertid med på lasset. Ifølge kildene skal Samsung nemlig utstyre Note 7 med det avrundede skjermdesignet vi finner på Edge-utgavene av de vanlige Galaxy S-mobilene.

Avrundingen vil altså komme på begge sider, og ikke kun på den ene siden, slik som på Galaxy Note Edge. I tillegg vil både front- og baksiden av mobilen være avrundede. Dette vil trolig også innebærer at det ikke kommer en Galaxy S7 Edge Plus, men at denne da vil «smelte» sammen med Note 7.

Kan komme allerede i august

Ellers indikerer de nye ryktene at Note 7 vil komme i produksjon allerede i juli, og legges ut for salg rundt august, altså om ikke lenge. Når det gjelder spesifikasjoner har tidligere rykter indikert at den neste Note-modellen får en skjerm på 5,8 tommer og 2560 x 1440 piksler.

Den skal visstnok også få en Snapdragon 820-brikke, hele 6 GB minne, og leveres med enten 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagringsplass og MicroSD-støtte. Batteriet skal være på mellom 3500 og 4000 mAh, og mobilen er angivelig også vanntett og kommer med Iris-skanner.

Tøffingutgaven av Galaxy S7 er snart her: Slik blir S7 Active »

(Via The Verge)

Les også
Er dette nye Galaxy Note 7?
Les også
Snapdragon 821 er avslørt, og ryktene sier at Galaxy Note 7 vil være først ut
Les også
Galaxy Note 7 kommer trolig til Europa – så mye vil den koste
Les også
Neste Galaxy Note får trolig Snapdragon 821-prosessor
Les også
Slik ser angivelig Samsungs enorme Galaxy Note 6 ut
Les også
Her er hardhaus-versjonen av Galaxy S7
Les også
Samsung slipper snasen Batman-utgave av toppmodellen sin
Les også
Gigantiske Galaxy Note 6 får trolig en «Lite»-utgave
Les også
– Samsung Galaxy Note 6 får ny ladekontakt
Les også
Hvis disse Samsung Note 6-spesifikasjonene stemmer så kan vi glede oss
Les også
– Galaxy Note 6 blir vanntett
Les også
Samsung Galaxy Note 6 kan komme til sommeren
Les også
Samsung Galaxy S7 Edge: Samsungs nyeste flaggskip gir oss hakeslepp
annonse