Tek.no

Rykte

– LGs neste bøyelige mobil får samme innmat som toppmodellen G5

Ryktene indikerer at «LG G Flex 3» får ganske solide spesifikasjoner.

LG
Eigil Knudsen
26 Mai 2016 16:00

Til tross for at de fleksible mobilene i LG G Flex-serien må sies å være ganske innovative har de ikke gjort stor suksess på markedet, og vi var bare passelig fornøyd med den seneste G Flex 2. Det har hittil vært uvisst om LG skulle lansere en tredje modell, men nå har det dukket opp nye rykter om G Flex 3.

Det er nettstedet PhoneSpot som formidler de ferske, ubekreftede opplysningene om LGs neste bøyelige mobil. Opplysingene tyder på at det er gjort en del saftige oppgraderinger.

Snapdragon 820 og QHD

Ifølge ryktene skal LG G Flex 3 utstyres med en Snapdragon 820-brikke, opp fra Snapdragon 810 på den forrige utgaven. Skjermen blir som før på 5,5 tommer, men oppløsingen er skrudd opp til solide QHD, altså 2560 x 1440 piksler.

G Flex 3 får tilsynelatende mange likhetstrekk med G5, her avbildet, blant annet modulært design og dobbeltkamera.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Ellers er minnemengden jekket opp til respektable 4 GB, og maksimal lagringsplass har fordoblet seg til 64 GB som kan utvides via mikroSD. Mobilen skal også komme i en 32 GB-utgave.

Kameraene har også fått seg et kraftig løft. G Flex 3 skal ifølge ryktene by på et dobbeltkamera på baksiden, hvorav det ene har en oppløsning på 16 megapiksler og det andre har 8 megapiksler. Frontkameraet skilter med 8 megapiksler.

Ligner på G5

Videre er det verdt å merke seg at den nye modellen visstnok kommer med et modulært design, selv om dette er et noe «løsere» rykte.

Dersom alle disse opplysningene stemmer vil G Flex 3 ligne temmelig mye på LGs nylig lanserte toppmodell LG G5, som vi testet i april, når det gjelder spesifikasjoner. Ingenting er bekreftet fra offisielt hold, og som alltid er det nok smart å ta opplysningene med en liten klype salt inntil videre.

Mobilen skal visstnok vises frem på IFA-messen i september, så da vil vi antakelig få vite mye mer.

Er du mer interessert i TV-er? LG har nå også lansert et knippe «rimelige» 4K-OLED-modeller »

(Via PhoneArena)

Les også
LG G5: LGs første metalltelefon skiller seg kraftig ut
Les også
LG G Flex 2: LGs bøyde telefon har blitt bedre og billigere
annonse

Les også