Til hovedinnhold

Samsung skal trolig også lansere en «pianolakk»-versjon av toppmodellen sin

Skal visstnok herme etter iPhone 7 neste måned.

Samsung

Apples seneste flaggskip iPhone 7 kan som kjent fåes i en blank pianolakkversjon kalt Jet Black, eller gagatsvart på norsk. Nå ser det sannelig ut til at erkekonkurrenten på mobilmarkedet har tenkt å følge etter.

Den koreanske avisen The Korea Herald har nemlig vært i kontakt med kilder i bransjen som hevder at Samsung skal lansere en blant, sort utgave av Galaxy S7 tidlig neste måned. Den spesifikke datoen er uviss.

Ikke helt problemfritt

Galaxy S7 kommer allerede i en matt sortfarge kalt Black Onyx, men denne nye modellen skal altså bli blankere. Det er uvisst i hvilken grad den nye fargen vil ligne på Jet Black-fargen som iPhone 7 kommer i.

Samsung

De blanke sortfargene til Apple er riktignok ganske pene å se på, men ulempen er at fargen kan være ekstra utsatt for små riper, som Apple selv har påpekt i sin egen produktbeskrivelse av den blanksorte iPhone 7-utgaven. Selskapet har anbefalt å bruke deksel på mobilen.

Senere har det også kommet frem at Apple har støtt på problemer med å produsere den blanke overflaten, noe som har ført til at telefonen kan bli vanskelig å få tak i. Hvorvidt Samsung skal bruke samme produksjonsprosess er imidlertid høyst uvisst.

Opplysningene er altså ikke offisielt bekreftet av Samsung.

Det kommer stadig flere rykter om Galaxy S8: Nå ser det ut til at mobilen kan få trykkfølsom skjerm »

(Via 9to5google)

annonse