Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Motorola Razr 2 ryktes å komme i september

Blir andre generasjon bøyetelefon betydelig bedre enn den forrige?

Motorola Razr, generasjon én.

Sammenleggbare klapptelefoner med bøyelige skjermer er noe av det aller nyeste og mest «futuristiske» på markedet for tiden, men ingen av alternativene vi har sett så langt har vært, vel, modne.

For selv om Motorolas Razr-telefon var først ute hadde den også en del kvaliteter som ikke var helt optimale.

Nå melder PhoneArena om at generasjon to sannsynligvis er på vei. Om det blir så enkelt som «Razr 2» eller om noe mer oppfinnsomt er i emning vites ikke, men vi vet når lanseringen blir: i september.

Motorola Razr 5G
Motorola Razr 5G

Røpet av Lenovo-sjef

Selv om ingenting formelt sett er bekreftet, virker nemlig ryktene å ha mer solid grunnmur enn de fleste rykter vi skriver om her. Det stammer nemlig fra Thibault Dousson, Lenovos sjef i Sør-Afrika. Lenovo er som kjent morselskapet til Motorola, og i et intervju med Dousson av Reframed Podcast sa han at «...det er en ny generasjon på vei. Det er en lansering i september, tror jeg, på vei.»

Dette var på spørsmål om Razr-merkevaren, så det er rimelig å anta at det er Razr 2 det er snakk om.

Ved siden av Razr-telefonen er det foreløpig kun Samsung som for alvor har hevet seg på denne formfaktoren, der en «vanlig» telefon kan brettes sammen til halvparten av størrelsen. Men heller ikke Galaxy Z Flip var perfekt; langt ifra. Foruten disse er det kun større brettbare mobiler som har sett dagens lys, i form av Samsung Galaxy Fold, Royole Flexpie og Huawei Mate X.

Motorola Razr (2019)
Motorola Razr (2019)
Les også
– Escobar-telefonen er en...Samsung Galaxy Fold
annonse