Tek.no

Rykte

Motorola Razr 2 ryktes å komme i september

Blir andre generasjon bøyetelefon betydelig bedre enn den forrige?

Motorola Razr, generasjon én.
Torstein Norum Bugge, Tek.no
Torstein Norum Bugge
23 Mai 2020 10:00

Sammenleggbare klapptelefoner med bøyelige skjermer er noe av det aller nyeste og mest «futuristiske» på markedet for tiden, men ingen av alternativene vi har sett så langt har vært, vel, modne.

For selv om Motorolas Razr-telefon var først ute hadde den også en del kvaliteter som ikke var helt optimale.

Nå melder PhoneArena om at generasjon to sannsynligvis er på vei. Om det blir så enkelt som «Razr 2» eller om noe mer oppfinnsomt er i emning vites ikke, men vi vet når lanseringen blir: i september.

Røpet av Lenovo-sjef

Selv om ingenting formelt sett er bekreftet, virker nemlig ryktene å ha mer solid grunnmur enn de fleste rykter vi skriver om her. Det stammer nemlig fra Thibault Dousson, Lenovos sjef i Sør-Afrika. Lenovo er som kjent morselskapet til Motorola, og i et intervju med Dousson av Reframed Podcast sa han at «...det er en ny generasjon på vei. Det er en lansering i september, tror jeg, på vei.»

Dette var på spørsmål om Razr-merkevaren, så det er rimelig å anta at det er Razr 2 det er snakk om.

Ved siden av Razr-telefonen er det foreløpig kun Samsung som for alvor har hevet seg på denne formfaktoren, der en «vanlig» telefon kan brettes sammen til halvparten av størrelsen. Men heller ikke Galaxy Z Flip var perfekt; langt ifra. Foruten disse er det kun større brettbare mobiler som har sett dagens lys, i form av Samsung Galaxy Fold, Royole Flexpie og Huawei Mate X.

Les også
– Escobar-telefonen er en...Samsung Galaxy Fold
annonse

Les også