Tek.no

Rykte

Nintendo skal ha store Super Mario-planer for 2020

Super Mario Bros. fyller 35 år.

Super Mario Galaxy kan komme til Switch i år.
Nintendo
31 Mar 2020 11:56

Det er nok ikke mange spillselskap som kan påstå å ha en snart førti år gammel stutt italiensk rørlegger som en av sine mest essensielle ressurser, men slik er det med forholdet mellom Nintendo og Mario.

Nå ryktes det at vi skal få se langt mer av den kjære spillfiguren gjennom 2020. Det er nemlig 35 år siden Mario og gjengen ble udødeliggjort i det klassiske plattformspillet Super Mario Bros., og Nintendo skal visstnok benytte anledningen til å slippe en rekke Mario-titler.

Dette kommer fra kilder til nettsteder som Eurogamer og VGC.

Gammel moro om igjen

Nintendo Switch.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

I hovedsak er det snakk om visse eldre Super Mario-spill som skal bli gjenutgitt, og da i «remasterede» utgaver som vil kunne ta seg godt ut på Nintendos nyeste konsoll Switch.

Titler som er nevnt er: Super Mario 64 (1997), Super Mario Sunshine (2002) og Super Mario Galaxy (2007).

I tillegg hevder kildene å ha kjennskap til et nytt spill i Paper Mario-serien og en deluxe-utgave av Super Mario 3D World fra 2013.

Skulle vært vist på E3

Nintendo skulle visst nok ha avduket planene for sitt Super Mario-bonanza under den store spillmessa E3 i juni, men på grunn av et visst virus er årets E3 avlyst.

Hvorvidt Nintendo fremdeles har planer om å holde tidsskjemaet og komme med eventuelle avsløringer på forsommeren er ikke kjent, men uansett ser det ut til at Super Mario-fans har grunn til å glede seg.

Les også
«Dette er hverken et videospill eller vanlig Lego»
annonse

Les også