Red Dead Redemption 2-app hinter til kommende PC-versjon

Det har knyttet seg mange forventinger til det westerntematiske storspillet Red Dead Redemption 2, som for få dager siden ble sluppet på spillkonsollene Xbox One og PlayStation 4.

På de få dagene som har gått siden lanseringen har også spillet fått en svært god mottakelse, dette til mild forargelse hos PC-spillere verden over. Utvikleren Rockstar Games har nemlig ikke sagt rett ut om de har planer om å slippe spillet på PC-plattformen eller ikke, selv om en moderne PC kan skilte med mer datakraft og således en potensielt bedre spillopplevelse.

Men det er håp. Spillets offisielle mobilapplikasjon kalt Red Dead Redemption 2 Companion App har nemlig flere innstillingsparametre som indikerer at Rockstar har planer om å slippe spillet til PC før eller siden.

Innstillinger gir håp

Blant parameterne finner vi blant annet «PARAM_companionAutoConnectIpPC» som hinter til en PC-klient og «PARAM_HDStreamingInFlight» som finnes i PC-utgaven av Grand Theft Auto V.

I tillegg har vi slikt som «PARAM_Oculus» og «PARAM_FrameLimit» som hinter om både virtuell western og at det skal være mulig å komme forbi de 30 FPS konsollversjonene er låst til.

Dersom dette betyr at Rockstar Games før eller siden vil slippe en PC-utgave av spillet blir det trolig heller siden enn før. Men at det skal ta halvannet år slik det gjorde med GTA V får vi da ikke håpe.

Hvorfor kan det ikke bare strømmes?
Vi har prøvd spillenes «Netflix» >>>

(Kilde: Rockstar Intel)

Les også
Offisielt: Red Dead Redemption 2 til PC
Les også
Epic skal ha spionert på Steam-filer lagret på PC-en din
Les også
Dette er de beste spill-tilbudene i julen
Les også
Pusses opp til 4K-kvalitet
Les også
Ekstreme salgstall for Red Dead Redemption 2
Les også
Xbox-kontrollerne dominerer på Steam
Les også
Battlefield V ga oss mersmak
Les også
– Vi jobber med nye Diablo-prosjekter
Les også
30 spill du kan nyte uten at dagen trenger å forsvinne helt
annonse