Til hovedinnhold

– Galaxy S7 kommer i salg fredag 11. mars

Kjent lekker hevder han kjenner den europeiske lanseringsdatoen.

Skjermdump fra Twitter/Tek.no, montasje

Det nærmer seg mars, og dermed også den lenge etterlengtede salgsstarten til Samsungs nye toppmodell, Galaxy S7. At både lansering og salgsstart vil skje i nettopp denne første vårmåneden har vært varslet lenge, men nå kan GSMArena melde om den første konkrete datoen: 11. mars.

Ryktet stammer opprinnelig fra Twitter-brukeren Shai Mizrachi, som også har lekket en rekke andre opplysninger tidligere:

sitat""

Global salgsstart

Slik skal Galaxy S7 og S7 Edge etter alt å dømme bli seende ut. Dette skal være ett av de offisielle pressebildene av telefonene.
@evleaks/Shutterstock/Tek.no, montasje

Datoen du skal merke deg er altså 11. mars. Den samme datoen har også tidligere blitt lekket av den svært kjente Twitter-brukeren @evleaks (Evan Blass), men da for det amerikanske markedet. Dersom begge disse lekkasjene stemmer, vil det altså bety at det høyst sannsynlig vil bli en simultan, global salgsstart for S7-familien. Her kan du se Twitter-posten fra Blass selv:

sitat""

Galaxy S7 og søstermodellene i seg selv forventes for øvrig å bli lansert i forbindelse med mobilmessen MWC 2016 i Barcelona. Messen avholdes mellom 22. og 25. februar, altså under én måned fra nå.

Slik ser Twitter-posten som er opphavet til ryktet ut.
Skjermdump fra Twitter

For øvrig forventes det at S7 blir en generasjon uten de alt for store endringene rent visuelt, og med et modellutvalg på totalt 4 modeller:

  • Galaxy S7
  • Galaxy S7 Edge
  • Galaxy S7 Plus
  • Galaxy S7 Edge Plus

Det forventes også at vi blant de største nyhetene i denne generasjonen vil finne blant annet trykkfølsom skjerm, en helt ny type kamerateknologi og langt bedre lyddekoder. Øyeskanner for biometrisk opplåsning er også et rykte som har vært utrolig seiglivet, og som det er mer sannsynlig enn noen gang at vil bli lansert i S7.

Det snakkes også i gangene om at Qualcomms nyeste mobilprosessor, Snapdragon 820, vil bli ekslusiv for Galaxy S7 i første omgang, men dette er ikke bekreftet på noen måte.

Her kan du lese mer om Galaxy S7:
Alt vi tror vi vet om Samsungs kommende toppmodell »

(Kilde: GSMArena, Twitter, Twitter 2)

annonse