Til hovedinnhold

Neste iPhone kommer angivelig i fire nye farger

9to5mac, konsept

Det er ventet at Apple skal lansere flere større iPhone-modeller i år, og nå hevder flere nettsteder at modellene vil komme i helt nye farger. Rapportene stammer fra den velrenommerte analytikeren Ming-Chi Kuo, som har pleid å være ganske så treffsikker på Apple-spådommene sine ved tidligere anledninger.

Helt spesifikt sier han at Apple vil slippe to helt nye modeller:

  • En iPhone med en 6,5-tommers OLED-skjerm som kommer i svart, hvitt og gullfarge
  • En mindre iPhone med en 6,1-tommers LED-skjerm som kommer i grått, hvitt, blått, rødt og oransje

Om Kuo har rett vil det være fire nye farger for iPhone-kjøpere å velge mellom, forutsatt at de vil ha den mindre iPhone-varianten.

Sist gang Apple var såpass fargerike var da de lanserte iPhone 5C med et bakdeksel i plast, som kom i grønt, blått, gult, rosa og hvitt. Denne serien ble aldri særlig populær, og året etter kom det aldri en oppdatert av det som ble sett på som Apples «billigserie».

En tredje iPhone er spådd

Dagens iPhone X har en 5,8 tommer stor skjerm, og denne er også ventet å få en oppgradering. Den er imidlertid ventet å bare få noen usynlige oppgraderinger i form av bedre innmat. Det er de to andre modellene, som i praksis faser ut det «klassiske» utseendet vi kjenner fra iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som vil få mest oppmerksomhet.

Den største modellen med 5,6-tommers OLED-skjerm er ventet å bli kalt iPhone X Plus, og vil bli den nye toppmodellen.

Her er modellene Ming-Chi Kuo mener vil bli Apples neste iPhone-modeller.
KGI Analytics

Alle får «iPhone X»-design

Analytikeren Kuo sa tidligere i år at han tror samtlige av de nye modellene vil ha en iPhone X-lignende design, med tilnærmet rammeløst design og en «sensorleppe» på toppen med sensorer for ansiktsopplåsning.

Han har også sagt at han tror Apple dropper 3D Touch-skjermen på den billigste LED-varianten av iPhone – både for at Apple skal spare penger og for å gjøre mobilen tynnere. Dette er noe samtlige iPhoner har hatt siden iPhone 6s. Det eneste unntaket var iPhone SE, siden den hadde samme skjerm som iPhone 5/5s.

annonse