Til hovedinnhold

Stemmer disse iPhone 7-bildene er du nødt til å skaffe deg nye ørepropper

Hodetelefon-inngangen er borte.

Apple har for vane å lansere nye telefoner i september, og frem mot lanseringen pleier det å formelig hagle med rykter og bilder av de nye modellene. Så også denne gangen – det er knapt en måned siden vi kunne presentere bilder av et mulig, kommende dobbelt hovedkamera og den ryktede «iPhone Pro».

Baksiden og forsiden av telefonen ser ganske lik ut som den nåværende generasjonen, sett bort i fra antennebåndene.

Nå melder GSMArena om at nye datagenererte bilder av den «vanlige» modellen, altså iPhone 7, har kommet opp i dagen. Kilden bak bildene lekket dem direkte til GSMArena, som omtaler informasjonen som troverdig.

Kilden skal visstnok ha tilknytning til deksel-bransjen, og ser dermed ut til å ha fått tilgang til «...ekte, tekniske 3D-tegninger av den kommende telefonen.»

De datagenererte bildene er basert på skissene, og dersom kilden er troverdig kan det godt hende at vi nå ser hvordan den endelige telefonen faktisk vil bli seende ut.

Stemmer overens med tidligere rykter

Det er fra siden vi virkelig ser forskjellene.

Telefonen vi ser på bildene stemmer mer eller mindre på en prikk overens med tidligere lekkede bilder, og viser det mange kanskje har fryktet: hodetelefoninngangen har avgått med døden. I stedet for et lite rundt hull er det nå en ekstra høyttalergrill, og enheten er tynnere enn før.

Enda et bilde fra lekkasjen.

Videre er kameraet fortsatt utstikkende og omkranset av en blank metallring, og både strømknapp, volumknapper, spesialknapp og ladeinngang er på sine vante plasser. Hjemknappen er også stadig den samme.

Det som derimot ikke er som før, er antennebåndene. Der det før løp slike i en stripe over hele baksiden og på toppen, er det nå bare båndet på toppen som er igjen. Om det er penere eller ikke får være opp til den enkelte å bestemme, men mer minimalistisk er det i hvert fall.

Fargene og materialene er ikke bekreftet, og er lagt på i ettertid. Men kjenner vi Apple rett er det ikke rom for store forandringer mellom hver generasjon, og da gir det mening å ha samme farger og samme materiale som i 6- og 6S-generasjonene også nå.

Og som alltid med rykter: husk på den obligatoriske klypen salt.

Vi er ikke enige i Apples valg:
KOMMENTAR: Ikke ta fra oss mini-jacken! »

(Kilde: GSMArena)

Les også
iPhone 7 kommer trolig ikke i «billigutgave»
Les også
Denne knappen forsvinner angivelig på iPhone 7
Les også
– Slik blir iPhone 7 Plus
annonse