Rykte

– Microsoft blåser nytt liv i Windows Phone

Blogger hevder selskapet er i gang med oppussing av både programvare og maskinvare.

Microsoft er på krigsstien hva gjelder portable datamaskiner om dagen, hvor siste siste gren på stammen er Surface Laptop. Nå hevder teknologi-journalist og blogger, Paul Thurrott, at selskapet jobber med å blåse liv i mobiltelefonene sine igjen.

Hvorvidt Thurrott har rett eller ei vil kun tiden vise, men bloggeren ha ved flere anledninger truffet godt med sine rykter om andre Microsoftlanseringer. Blant annet den nylig lanserte Surface Pro.

Angivelig tredjeparts maskinvare

Ifølge Thurrott skal Microsoft altså være i ferd med å børste støv av Windows Phone, etter at systemet har blitt satt i glemmeboken over en lengre tid. Etter alt å dømme så jobber selskapet med å prøve seg frem med maskinvare som er produsert av en tredjepart.

Denne informasjonen skal angivelig komme fra flere kilder som jobber i Microsoft.

Samtidig hevdes det også at programvaren skal få en ny vår, hvor det sies at selskapet sikter mot å få på plass en «ny opplevelse». Med andre ord peker ting mot at programvaren vil bli viet mer oppmerksomhet enn hva tilfellet har vært de siste årene.

Kan se resultatene om et års tid

Skulle informasjonen holde vann så jobber altså Microsoft med å få Windows Phone opp på beina igjen. Likevel er det lite trolig at ting vil skje over natten. Skal vi tro bloggeren så vil dette, i tradisjonell Microsoft-stil, ta sin tid.

Han peker på at det normalt tar rundt ett års tid før slike endringer finner veien hele veien til sluttbrukeren, og at det trolig er snakk om noe tilsvarende for Windows Phone.

Hva syns du, dersom ryktene skulle vise seg å være sanne?

Flere gamle kjenninger er på krigsstien:
Nokia børster støv av en gammel storhet »

(Kilde: Thurrott.com)

Les også
Windows Phone-plattformen er nå ved veis ende
Les også
Hva er det Apple driver med nå?
Les også
Her er den: Nye Surface Pro
Les også
HP Elite X3: Dette er den best utstyrte Windows-mobilen så langt
Les også
Fysøren, for en lekker maskin!
Les også
Microsoft skal stanse produksjonen av Surface 3
Les også
Microsoft Lumia 950 XL: Microsofts Lumia 950 XL er en full PC i lommen
annonse