RykteSamsung Note 5

Note 5-lansering i Europa kan være avslørt

Hevder informasjon på fransk Samsung-side indikerer at telefonen kommer likevel.

For en stund tilbake lanserte Samsung sine to nye flaggskip; Galaxy Edge 6+ og Note 5. Et skår i gleden for oss her på berget var at sistnevnte ikke ville bli lansert i Europa.

Nå svirrer det dog rykter om at elektronikkgiganten kan ha snudd på hælen, melder International Business Times. Det er nemlig dukket opp informasjon på Samsungs franske side som hinter til at Note 5-modellen kan bli å finne i Europa likevel.

Angivelig modellnummer SM-N920F

I en ny oversikt over planlagte nylanseringer fra selskapet dukker det nå opp en telefon med modellnummer SM-N920F, og denne er nå hovedpersonen bak spekulasjonene om en europeisk Note 5-versjon.

Nettsiden viser til at GalaxyClub hevder nettopp dette, samtid som informasjon om SAR-verdier på Samsungs franske side peker i retning av at dette er en modell som er klar for lansering.

Ergo kan mye tyde på at en europeisk versjon av Note 5, som allerede er lansert i USA, kan bli å finne i butikkhyllene i nærmeste fremtid.

Samsung vil ikke kommentere ryktene

Tek.no har i morgentimene tatt kontakt med salgsdirektør for Samsung i Norge, Stig-Ove Langø, men selskapet vil ikke kommentere ryktene rundt en eventuell lansering.

– Vi kan ikke kommentere rykter. Samsung evaluerer kontinuerlig hvilke produkter vi skal lansere. For tiden inngår ikke Note 5 i vår produktportefølje, forklarer Langø til Tek.

Ergo må vi smøre oss med tålmodighet før vi får svar i om de nye ryktene viser seg å holde vann eller ikke.

Samsungs nye Note 5-modell har fått gode mottakelser rundt om:
DisplayMate sier den har den beste mobilskjermen de noensinne har sett »

(Kilde: Inside Business Times, Galaxy Club)

Les også
Her er de nye Galaxy-flaggskipene
Les også
Slik blir trolig Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus
Les også
Galaxy Note 5 kan få UHD-oppløsning!
annonse