Rykte

Lekket: Her er den nye Nexus-mobilen

Stemmer dette blir din kommende Nexus-telefon laget i Korea.

I mobil-industrien er rykter ingen ny ting, og nå svirrer rykter i form av et bilde som viser det som kan bli din nye Nexus-telefon – og det ligger i kortene at det antagelig blir to ulike modeller, produsert av to ulike produsenter, melder The Verge.

Tidligere i sommer svirret det nemlig rykter om at Huawei var i gang med å utvikle det som skulle bli en telefon med en skjermstørrelse på rundt 5,7 tommer. Telefonen på det nye bildet indikerer at LG vil lage en annen Nexus-modell.

Skal LG lage neste versjon av Nexus 5? Foto: Inno Yudha

Er dette en ny Nexus 5-modell?

At Google får produsert to ulike Nexus-modeller av to ulike produsenter er ikke noe nytt, hvor forrige Nexus 5 og Nexus 6 ble produsert av henholdsvis LG og Motorola.

Bildet som viser baksiden på en telefon, og en liten lapp nederst på dekslet, indikerer at LG er i ferd med å lage en telefon med en skjerm på rundt 5,2 tommer.

Bildet avslører ifølge Phone Arena at kameraet på den nye telefonen vil ha en oppløsning på mellom 16 og 20 megapiksler, sammen med en dobbel LED-basert blits.

Under kameraet kan man også skimte en blank sirkel, som etter alt å dømme er en fingeravtrykksleser. Utover dette avsløres det ikke mer om hva denne telefonen eventuelt vil inneholde av fastvare og finesser.

Huawei med ny Nexus 6?

Tidligere i sommer skrev vi om at Huawei etter alt å dømme var i gang med å lage en ny versjon av Nexus 6. Denne modellen vil angivelig få den aller nyeste prosessoren til Qualcomm, Snapdragon 820, i tillegg til at oppløsningen på skjermen skal bli på 1440 x 2560 piksler.

Mannen bak Huawei-lekkasjene, Evan Blass, forklarte dette via sin Twitter-konto. Blass har ved tidigere anledningen vist seg å treffe ganske godt med sine spådommer, og hvor godt han treffer denne gangen vil vise seg.

Har du allerede en Nexus-mobil?
Da kan du prøve den nyeste versjonen av Android – om du tar sjansen »

(Kilde: The Verge, Phone Arena)

Les også
Nå har Android M fått navn
Les også
– LG skal lage Nexus-telefon med 3D-kamera
Les også
Google Nexus Player: Mediespiller med uforløst potensial
Les også
Motorola Nexus 6: Motorola viser muskler
annonse