Nye bilder «avslører» Galaxy S6

Ryktene står i kø før Samsungs pressekonferanse i Barcelona.

Vi har sett det før, og nå ser vi det igjen – ivrige kinesiske plastdekselprodusenter går ikke av veien for å legge ut bilder av gjennomsiktige deksler som angivelig avslører hvordan neste generasjon av en eller annen mobiltelefon vil se ut.

Lanseringen nærmer seg

Dette bildet viser en «Galaxy S6» som ser litt annerledes ut enn på bildene som ble lagt ut på Weibo. Foto: Bilde fra PhoneArena

Siden det ennå er noen måneder til vi kan forvente en ny iPhone, er det Samsung som er i vinden i disse dager. Oppfølgeren til Samsung Galaxy S5, en telefon som trolig får navnet Galaxy S6, vil etter alle solemerker bli lansert i Barcelona søndag 1. mars. Da holder Samsung tradisjonen tro sin pressekonferanse i forkant av Mobile Word Congress (MWC).

Det er andre gang på relativt kort tid at det dukker opp bilder av det som angivelig er Samsung Galaxy S6 kledd i deksler som avslører telefonens design.

Uenige om detaljene

Det er mulig dekselprodusentene er inne på noe, men det er også en viss fare for at de ikke er det. Noen må i alle fall ha blingset litt på arbeidstegningene, for de to bildene som nylig er publisert viser Galaxy S6 i to forskjellige design.

I hovedtrekk er de like, men dekselprodusentene synes å være uenige om hvor sensorene er plassert, og hvilken utforming Samsungs logo på baksiden av telefonen vil få.

Galxy S6 Edge

Telefonen på dekselbildene er heller ikke utstyrt med metall i bakdekselet eller skjerm som rundes over kanten på telefonen, slik andre kilder opplyser at vi vil få se. Dette kan skyldes at dekselprodusentene har bommet helt, men det kan også bety at Galaxy S6 kommer i to varianter, slik Galaxy Note 4 gjør. Galaxy Note 4 Edge har skjerm som er buet ned på den ene siden av telefonen. Skjermen på Galaxy S6 Edge blir trolig buet på begge sider (dual edge).

Svaret får vi om drøye to uker. Det som i alle fall synes klart er at Samsung denne gang gjør større designendringer enn det vi har sett ved de tidligere oppgraderingene av Galaxy S-modellene.

Den nye Galaxy S6 skal også gjøre det svært bra i ytelsestester >>

Du kan allerede nå legge inn et prisvarsel i Prisguide, og få beskjed når Samsung Galaxy S6 kommer i nettbutikkene »

(Kilder: BGR, PhoneArena)

Les også
Samsungs kurvede lekkerbisken kan bli vanskelig å få tak i
Les også
Samsung Galaxy S6 Edge dukket opp i ytelsestest
Les også
Dette kan være Samsung Galaxy S6 i to ulike versjoner
Les også
– Galaxy S6 får to buede kanter
Les også
Hevder Samsung legger helt om: – Galaxy S6 kommer i metall
annonse