Til hovedinnhold

Apple skal trolig slippe iMessage til Android

Ryktene skal ha det til at Apples kjente meldingsapp kommer til erkekonkurrentens plattform.

tsyhun/Shutterstock.com

Det finnes som kjent ennå svært få Apple-utviklede applikasjoner til Android, men nå ser det ut til at selskapet planlegger å slå på stortrommen ved å lansere en av de mest kjente iOS-appene til den konkurrerende plattformen.

Nettstedet MacDailyNews har nemlig vært i kontakt med en kilde som hevder at Apple skal avduke en Android-utgave an meldingsappen iMessage på den nært forestående WWDC-konferansen.

Wikipedia

Skal komme i år

Opplysningene er altså ikke offisielt bekreftet, men kilden skal ha nær kjennskap til Apples planer. Ifølge kilden til MacDailyNews skal iMessage til Android by på den samme typen «ende til ende»-kryptering som iOS-versjonen er kjent for, og appen skal visstnok komme i år.

En Android-versjon av iMessage virker sannsynlig. I fjor kom det en Android-utgave av strømmetjenesten Apple Music, en lansering som ifølge Apple-sjefen Tim Cook skulle «lodde stemningen» for eventuelt flere tjenestetilbud på de andre plattformene.

Hvordan Android-appen eventuelt vil skille seg fra iOS-versjonen er altså ennå uvisst, men offisielle kunngjørelser fra Apple kommer trolig veldig snart. WWDC-konferansen avholdes mandag kveld norsk tid.

Her er et annet produkt Apple trolig skal avsløre på WWDC: Apple-skjermen skal komme i en ny 5K-utgave, ifølge rykter »

(Via BGR)

annonse